SVI DISKVALIFIKOVANI ZADRUGARI OTIŠLI NA TIKTOK: Mole za novac da otplate kaznu!

Autor:

Zadruga

02.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani učesnici Zadruge ne mire se sa debaklom u rijalitiju, žele medijsku pažnju po svaku cenu!

SVI DISKVALIFIKOVANI ZADRUGARI OTIŠLI NA TIKTOK: Mole za novac da otplate kaznu!

Foto: ATA Images

Nije nepoznanica da su mnogi zadrugari rijaliti napustili bez dinara, diskvalifikovani zbog kršenja osnovnih pravila boravka u Zadruzi, što se uvek sankcioniše.

Međutim, interesantno je da se većina diskvalifikovanih učesnika Zadruge odlučila baš za istu "profesiju" nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, pa im je TikTok bio prva adresa.

Miljana i Marija Kulić pokrenule su porodični biznis, pa su odmah po izlasku iz rijalitija, počele da snimaju lajvove, a Miljana je u sve uplela i svog izabranika, Nenada Macanovića Bebicu, koji je takođe bio diskvalifikovan.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

 

Bebica im pomaže u promociji, a neretko i učestvuje u Miljaninim lajvovima, koji su postali totalni hit, a Kulićeve se svojski trude da prestignu svoje rijaliti koleginice.

Republika

Foto: E Stock

 

Osim njih, tu je i Valentina Stanković, inače najmlađa učesnica Zadruge 6, koja je neočekivano napustila rijaliti, a prvo što je uradila po izlasku jeste upravo uključivenja lajva. Ona se odlučila za Instagram, za početak, gde se najčešće i oglašava povodom Zadruge i svojih bivših cimera. Svakodnevno komentariše dešavanja i ukućane, a mnogi se pitaju zašto tako "glasna" nije bila i tokom učešća.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Najsvežiji diskvalifikovani par, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, dugo su razmišljali čime bi se bavili nakon Zadruge, a Đuričićeva je pronašla način da zaradi novac, pa je odmah napravila profil na TikToku, a juče su imali svoj prvi lajv, tokom kog su se i posvađali za gledaoce. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Po svemu sudeći, ovo je bivšim zadrugarima jedini izvor zarade nakon debakla u rijalitiju, a jasno je da ne žele da pobegnu od kamera i brojne publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading