ZAMALO DA POGINEM JER SAM REKLA ISTINU: Zorica Marković zbog Anđele završila u BOLNICI, opljuvala DISKVALIFIKOVANU takmičarku!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sa Anom komentarisala ponašanje zadrugare, osudila one koji podržavaju Đuričićevu!

ZAMALO DA POGINEM JER SAM REKLA ISTINU: Zorica Marković zbog Anđele završila u BOLNICI, opljuvala DISKVALIFIKOVANU takmičarku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana Ćurčić se danas ponovo našla na udaru zadrugara tokom emisije "Pitanja gledalaca". Ona je osudila svoje cimere, okrivila ih za diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića, pa napala pojedine takmičare iz "Donjeg doma" zbog toga što su uvek bili na strani Anđele Đuričić. Nakon emisiije Ana je razgovarala sa Zoricom Marković, koja je najstrašnije osudila zadrugare koji su podržavali Anđelu.

- Zbog idiotkinje sam završila u bolnici, zamalo da poginem ispred vrata, dva puta mi skidala naočare, samo zato što sam rekla istinu. Ne spominju da će da me zgazi, moje sinove i sve, to im je u redu - govorila je Zorica. 

- Boli ih uvo, ja sam ti rekla ono veče kad si izašla, ušli u kuću kao da ništa nije bilo. Ne daj Bože da ti se nešto desilo - dodala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

02.06.2023 10:03

Zlorica i Ana kockarka,dve zmije otrovnice,pokvarene iz dna duše,licemerke.Samo retardi to ne vide,obe se druže iz obostranog pokvarenog interesa,nema tu prijateljstva ni slucajno.Ko može da pobrdi osim Aleks,divna devojka,vaspitana, bez vulgarnosti,iskrena do bola,emotivna,osecajna,prelepa i najzgodnija,Aleks do pobede!!!