OČAJNIČKI POTEZ ANĐELE ĐURIČIĆ: Na sve načine pokušava da unovči sebe, u strahu da je Zvezdan ne ostavi kad shvati da su ostali bez ičega!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U međuvremenu, Zvezdan Slavnić se fokusirao na bivšu suprugu i svojski se trudi da pokaže pravo lice Ane Ćurčić!

OČAJNIČKI POTEZ ANĐELE ĐURIČIĆ: Na sve načine pokušava da unovči sebe, u strahu da je Zvezdan ne ostavi kad shvati da su ostali bez ičega!

Foto: ATAImages, Printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su i Zadrugu su napustili bez dinara, zbog čega su odmah krenuli da razmišljaju o načinu da zarade novac.

Dok se Zvezdan bavi prozivanjem bivše supruge, Ane Ćurčić, Anđela je uveliko krenula da radi reklame na svom Instagram profilu, a sada je došla i do nove ideje da sebe unovči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, ona je saopštila svojim pratiocima da Zvezdan i ona otvaraju zajednički profil na TikToku i da će tamo biti aktivni već od večeras.

Kao i mnogi drugi rijaliti učesnici, nakon debakla u Zadruzi, odlučili su se da im baš ovo bude izvor zarade i način da prežive. Bez sumnje će Anđela tamo voditi glavnu reč, a da li će im ovo postati i primarni posao - ostaje nam da ispratimo.

- Napravili smo TikTok, od večeras nas gledajte tamo i zapratite nas - poručila je Anđela.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading