NOVI DETALJI DISKVALIFIKACIJE ZVEZDANA I ANĐELE: Voditeljka Pinka otkrila da li su dobrodošli! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za Republiku, voditeljka Ana Radulović pričala o svim aktuelnostima bez dlake na jeziku!

Rijaliti "Zadruga" za tačno nedelju dana doživeće svoj epilog, kada će se proglasiti pobednik šeste, a ujedno i poslednje sezone popularnog šou programa.

Mi smo u Skadarliji u jednom prestoničkom restoranu sreli zgodnu Anu Radulović, voditeljku emisije "Pitam za druga", koja nam je ovom prilikom koliko joj prijaju bombastični naslovi koji se neretko pišu o njoj, kao i o navodima da je trebalo da postane jedna od učesnica popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Republika

Ana Radulović voditeljka

- Da kucnem u drvo, nemam skandale! Prelepo se osećam u svom poslu, relativno sam skoro ušla u sve ovo, vidim često tekstove koji se pišu o meni i drago mi je, jer znam da postoje ljudi koji se neretko nameću da budu u novinama, a nema ih. Ja stvarno mislim da se ne namećem, već sve ide svojim tokom. Moram da priznam, ima naslova koji su, onako, malo zanimljiviji da bi se kliknulo, ali to je naravno sve deo posla i to razumem. Mada, možda nekad ne bih stavila "vrela voditeljka", već bih stavila "simpatična voditeljka" - ističe Ana na samom početku kroz smeh.

- Ne smatram da je rijaliti kriv za dešavanja u Srbiji, prvenstveno ja radim posao koji je vezan za to, drugo, moje dete gleda moju emisiju, a mogu da tvrdim da je jako dobro i kulturno dete, vaspitano... Krivo mi je što je došao kraj, ali ne sumnjam ni u jednu odluku Velikog šefa, kao ni Velike šefice, sve što oni odluče, smatram da to tako treba da bude i prihvatam, tako je sigurno najbolje - ističe lepa voditeljka.

Republika

Foto: Republika

Ana Radulović voditeljka

Ana se ovom prilikom osvrnula i na nedavno izbačen zadrugarski par, Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić.

- Ko je diskvalifkovan, nisu nam rekli da ne možemo da ga zovemo, ali ako je neko već diskvalifkovan, smatram da ne treba da se nađe ni u našoj emisiji. Nažalost, tako je kako je što se tiče Zvezdana i Anđele. Tu sam da ispratim njihovu vezu, da li će opstati, kao i mediji, čekam da vidim šta će tu biti, ja svima želim sve najbolje, naravno - kazala nam je Radulovićeva.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan i Anđela

Kako se neretko pisalo da će zgodna voditeljka i sama postati deo rijaliti i ući na imanje u Šimanovicma kao ravnopravni učesnik, pitali smo je šta se sada dešava, kada se bliži kraj "Zadruge".

- Ja sam taman htela da uđem u "sedmicu"! Ma ljudi, ja sam najavljivala ulazak, i eto... Šalu na stranu, ja sam svakako deo rijalitija samim tim što vodim emisije, tu sam, možda bih mogla malo da prošetam i vratim se - smeška se Ana, pa otkriva da li bi u rijaliti ušla sa suprugom:

Republika

Foto: Republika

Ana Radulović

- Pa pazi, nije ti loša ideja! Razmisliću, pa javljam (smeh). Možda se nije pokazalo kao dobar recept da se zauzeti puštaju u rijaliti bez partnera, ali ako imaš u nekog poverenja, zašto da ne - zaključila je Ana Radulović za Republiku, a šta nam je još rekla, pogledajte na vrhu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

02.06.2023 18:52

Očigledno ste deo pink ove medijske grupe pa bojkotujete Anđelu i Zvezdana i ako je gotovo 70% fošpana kojim se reklamira veliko finale sa Anđelom i Zvezdanom a preko 90% programa se pominju Zvezdan i Anđela. Dakle, razmislite o uopšte opstanku na medijskom nebu. Zadruga se gasi ali vas niko ne tera da ne pratite sudbinu Anđele i Zvezdana.