ZVEZDAN I ANĐELA PRAVE BEBU U ŠVAJCARSKOJ: Slavnićev cimer iz zatvorske ćelije otkrio DETALJE, hitno beže iz zemlje!

Autor: P. R.

Zadruga

31.05.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon "Zadruge", tamo ih čeka stan i posao!

ZVEZDAN I ANĐELA PRAVE BEBU U ŠVAJCARSKOJ: Slavnićev cimer iz zatvorske ćelije otkrio DETALJE, hitno beže iz zemlje!

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otišli su nakon diskvalifikacije u stan kod Moke Slavnića na Novom Beogradu, a onda su sve šokirali kada su objavili sliku sa burmama na ruci dva dana kasnije. Međutim, ispostavilo se da se nije desilo pravo venčanje, već da je sve bilo dogovoreno i unapred smišljeno zarad marketinga.

Iako se povela priča da će rijaliti par pobeći u Švedsku kod tetke, kako sad prenose mediji, oni navodno planiraju da iz Srbije pobegne i sklone se u Švajcarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je svojevremeno delio ćeliju.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Anđela je presrećna jer je sa Zvezdanom, koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa. Njih dvoje i dalje nose burme, a rešili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švajcarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada evra - otkriva izvor blizak Zvezdanu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Moka i Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić Zadruga 6

Moka ih je posavetovao da rade na bebi i da se iz Švajcarske ne vraćaju u skorije vreme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznela na njegov račun, te zbog toga žele što pre da se sklone - završava izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Goca

31.05.2023 20:40

Moka nekom da da savet,e bice kise jos,to je najgori covek medu sportistima,sebican,ljubomoran i odvratan

Melanija

01.06.2023 11:28

@Goca - Osvoji ti svetsko prvenstvo i silne olimpijske medalje, prvenstva eks Yu i sa Partizanom i Zvezdom, kao trener u Italiji pa neka ti sve bude oprošteno, ovako!? Što se tiče članka, njega su napisali očigledno Zvezdanovu i Anđelini hejteri. Čuj, beže a zašto? Sigurno će tužiti Pink što su im oteli pobedu. Tužiće Maju i Anu. Tužiće Acu Bulića što ih prati i namešta sačekušu u stilu osamdesetih. Tužiće novinare koji snimanjem zgrade i čak stana gde su, targetuju, i potencijalnim ostrašćenim manijacima kao da govore: "Evo, ovde su ubij te ih"... Otvorili su svoj Tik Tok i Ju Tube kanal. Sa HIPE kanalom osnovane svoj realitija kao Ozbornovi i Goca Tržan... Dakle. Nikakavo bekstvo već naprotiv. Čerače se još.

SEBASTIAN

02.06.2023 10:11

Kod druga iz prdekane pa da nastave zajedno po starog. Nemože čovek da živi ako nema rešetke na prozoru. Što se tiče Anđelije za njen mozak nemaju diagnozu svi skupa lekari Laze Lazarevića.