ANĐELA I ZVEZDAN BEŽE IZ SRBIJE KOD TETKE U ŠVEDSKU: Započinje zajednički život sa ljubavnicom, otkrivamo sve detalje bekstva!

Autor:

Zadruga

28.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić napuštaju

ANĐELA I ZVEZDAN BEŽE IZ SRBIJE KOD TETKE U ŠVEDSKU: Započinje zajednički život sa ljubavnicom, otkrivamo sve detalje bekstva!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Nakon diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz Zadruge, njih dvoje su završili u stanu Moke Slavnića na Novom Beogradu. No, kako saznajemo, njih dvoje uskoro odlaze iz Srbije, da bi se sklonili od haosa koji im sledi. 

Naime, oni su prvu noć proveli u Mokinom stanu, a kako saznajemo, za samo nekoliko dana pakuju kofere i odlaze iz Srbije, samo da malo dođu sebi. Kako saznajemo, oni će započeti zajednički život u Švedskoj, tačnije u Geteburgu, a izvor nam otkriva i da Slavnić ima već u planu čime će se baviti. 

Foto: instagram.com/z.h8_

Anđela Đuričić, Tamara Nikezić, Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić

 

- Anđela i Zvezdan imaju poziv da odu kod njegove tetke iz Švedske, ona se nekoliko puta i oglašavala na društvenim mrežama dok nisu diskvalifikovali iz Zadruge. Ona će da im pokloni sve šta treba, smeštaj, hranu, novac, samo da odu iz Srbije i pobegnu od svega. Spremna je da Zvezdanu prepiše stan, jer ga mnogo voli, ali i njegovu ljubavnicu, odnosno devojku - priča izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: Republika.rs

Anđela Đuričić, Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić

 

- Oni bi trebali za nekoliuko dana da se malo sve smiri, da napuste Srbiju i odu. Da li će tamo započeti zajednički život ili šta, ko zna, ali kapiram da će se vraćati zbog obaveza kada bude došlo vreme za to. Zvezdan već ima u planu i da radi, osmislio je sve dok je imao vremena, tako da će za prvo vreme biti obezbeđeni, a posle će se sami snalaziti. 

Što je još frapantnije, kako saznajemo, roditelji Zvezdanove ljubavnice došli su direktno iz Đenovića po nju u Beograd, ali zbog Slavnića ona je odbila da krene sa njima, već je odlučila da ostane sa njim. Anđela je počela i da histeriše, čemu svedoče i snimci koje smo zabeležili ispred zgrade na Novom Beogradu, gde je dramila na Zvezdana i nije mu davala da priča sa novinarima. 

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo Anđelu i Zvezdana, ali do objavljivanja ovog teksta oni se nisu javljali na pozive. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ziis

28.05.2023 18:28

Jaka ba ljubav??? Nista of toga ljubav bez para i krova nad glavom

Relja

28.05.2023 18:47

On nema nikakvu tetku,to je neka sto je...za pare,a ova mlada moze doprinjeti budzetu

Pero

28.05.2023 19:23

Senden zabrana moze da ide samo u bosnu Albaniju ili crnu goru svedsku moze da gleda na TV zato sto ona ne prima goveda

Iva

29.05.2023 07:20

Samo su nam oni nedostajali… smradovi! 🤮 Pozzz iz Svedske