ANĐELU ČEKA PAKAO ZBOG MAJE, OTKRIVAMO SVE O TUŽBI: Starleta tera ljubavnicu u zatvor!

Autor:

Zadruga

28.05.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić će morati da odgovara za svoja dela!

ANĐELU ČEKA PAKAO ZBOG MAJE, OTKRIVAMO SVE O TUŽBI: Starleta tera ljubavnicu u zatvor!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika/A. Dimić

Tokom jučerašnjeg dana Taki Marinković saopštio je javnosti da je advokat Maje Marinković preuzeo slučaj Anđele Đuričić, te da je podneta prijava protiv Crnogorke, koja je na monstruozan način maltretirala starletu u Zadruzi, nakon čega je Veliki šef doneo hitnu odluku o diskvalifikaciji. 

Foto: Republika.rs, Printscreen

Taki Marinković Zadruga 6

 

Tim povodom došli smo do saznanja da Majin advokat aktivno radi na slučaju, te da čeka ponedeljak kako bi izvršio delanje. 

- Čeka se ponedeljak, da se krene sa radom i tad će protiv Anđele sve biti predato nadležnima, jer za ovo delo je čeka em krivična prijava, em je čeka suđenje sa Majom. Slučaj neće proći tek tako, jer se nasilnicima mora stati na put, kao što je to uradila i produkcija, tako će i organi vlasti kazniti i doneti presudu. Čekamo poziv za saslušanje, sada će uskoro kraj Zadruge i odmah nakon toga, čekamo poziv od suda - govori izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Tea

28.05.2023 13:07

Kakav bre zatvor?! Mogu Maja, njen tata i advokat da joj pljunu pod prozor. Može eventualno da prođe sa nekom novčanom kaznom ili opomenom, zato ne izmišljajte i ne zaluđujte ovaj narod. Hvala Bogu da se taj razvrat i blud završavaju.

Podrska

28.05.2023 14:10

Apsolutno podržavam Marinkovice! Ono što je uradila i kako je surovo, ova veštački filigranska žena do sad pored svih surovih desavanja nije vidjeno ,je uzas. Širina napada,vešto nadigravanje obezbeđenja,skok podivljale životinje je bez sumnje nešto naj naj naj groznije vidjeno. I docepavsi se na taj način plena nije je je bilo moguće zadržati u surovosti. Ona jeste silovatelj i ona jeste za ozbiljnu kaznu. Zamislila sam je u nekom nacistickom konc logoru kao kapoa,pa ta bi bila u stanju najgore da učini. Žena zver...

Marko

28.05.2023 14:20

@Podrska - Kakav si ti idiot.

Vesna

28.05.2023 17:25

Ova sto podrzava Marinkovice mora da je neka iz Marinkove bare,zaboravila he sta je ona izoperisana kalastura radila Caru orosle godine i niko nije ni orstom mrdnuo,fuj foliranti jedni