BITNO MI JE DA SU ZAŠTIĆENE: Aca Bulić čuva Aninu ćerku od Zvezdana, otkrio šta će uraditi kad Ćurčićeva izađe iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulić je pre nekoliko dana imao blizak susret sa Slavnićem, ali Anina ćerka nije bila spremna za razgovor sa njim!

BITNO MI JE DA SU ZAŠTIĆENE: Aca Bulić čuva Aninu ćerku od Zvezdana, otkrio šta će uraditi kad Ćurčićeva izađe iz Zadruge!

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen, Zadruga official

Aca Bulić je pre nekoliko dana napravio pravi kolaps na društvenim mrežama kad je uslikao diskvalifikovanog zadrugara Zvezdana Slavnića. Kako je tada otkrio za Republiku, on je bio sa Ivom Kovačević, ćerkom Ane Ćurčić.

Republika

Foto: Instagram.com

Aca usnimio Zvezdana

Imao je potrebu da pozove Zvezdana i da popričajku, ali Iva nije želela da se sretne sa njim.

- Da, bio sam sa Ivom, videli ga, hteo sam da ga zovem, ali mala nije želela, nek izađe Ana, pa ćemo da vidimo - rekao je Aca za Republiku.

Aca je otkrio da je uz Ivu i da je štiti i da su njegovi ljudi uvek uz nju, sve dok Ana ne izađe i da mu je bitno da i Ćurćićeva bude sigurna kad napusti rijaliti.

- Žene su najnežnija bića, sigurno da im je potreban alfa mužjak i neko ko će da ih vodi, treba im podrška, da neko bude uz njih uz puno poštovanja i nežnosti. Rekao sam više puta, Zvezdan nije moja tema, moja tema je Ana, da one bude zaštićene. Apsolutno će biti zaštićena kad izađe. Tu sam uz njenu ćerku. Neka ova situacija bude simbolična za sve žene koje su u teškom stanju, koje imaju loše veze i brakove, neka bude triger da prepoznaju stvari koje ne valjaju, da znaju da se sklone od muškarca i kažu im ne! - rekao je Aca u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Aca, Ana, Zvezdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jela

01.06.2023 07:24

Ovo je prava prijetnja,sta radi policija,je li ne smije nista novopecenim "postenim "bogatasima,strasno sta nam se dogadja

Melanija

01.06.2023 11:34

Sramno uhođenje i target anje po receptu ubica njegovog oca. Neka on i kuma Kačavenda kažu gde je Roleks, gde su pare koje su pokrali od Ane za svoju ličnu promociju a Ana nema ni donji veš da presvuče a za garderobu da ne pričamo jer se sa onima od kojih je pozajmljivala posvađala.