"JA ĆU SE IZVINITI SLAVNIĆU..." Aca Bulić o šokantnom POMIRENJU Ane i Zvezdana, preneo reči njene PORODICE!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva ljubav Ane Ćurčić brutalno iskren o novom preokretu u "Zadruzi 6"

"JA ĆU SE IZVINITI SLAVNIĆU..." Aca Bulić o šokantnom POMIRENJU Ane i Zvezdana, preneo reči njene PORODICE!

Foto: ATAImages, E-stock

Gledaoci "Zadruge 6" sinoć su uživo mogli da prate još jedan raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji je nju najviše iznenadio, ali ne i publiku. Slavnić je ljubavnici prebacio sukobe sa cimerima i posumnjao u njen moral, zbog čega je ona doživela slom. Ono što je bilo iznenađujuće za publiku je činjenica da je Ana Čurćić pristala na razgovor sa njim.

Njih dvoje su se osamili u vešeraju i otvorili dušu o problemima, preljubama i sukobima, a Slavnić joj je ponovo prebacio kontakt sa Acom Bulićem, kojeg ne vadi iz usta otkako se Ana uselila u Belu kuću. Stupili smo u kontakt sa Acom, koji je prokomentarisao novi preokret u rijalitiju

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zvezdan

Bulića smo prvo upitali da li je ispratio razgovor Ane i Zvezdana i da li smatra da će uskoro doći do pomirenja bivših partnera, što je mišljenje određenog dela publike.

- Gledao sam. Siguran sam da neće doći do pomirenja. Ana je dobra osoba, jer da nije, odavno bi ga isprovocirala da on napravi skandal i bude izbačen. Iako mnogi ljudi to danas ne razumeju, ona mu, i pored svega što joj je uradio, ne želi loše u budućnosti - istakao je Aca.

Kako ga je Slavnić ponovo pominjao i prebacivao Ani kontakt sa njim, Acu smo upitali zbog čega toliko smeta Zvezdanu i da li smatra da će zauvek biti njegova bolna tačka.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Aca Bulić i Ana Ćurčić

- Čini mi se da glumi. Nikad mu do pre rijalitija nisam smetao, sada javno i pusti po koju suzu, pa opet beskrupulozno napada ženu koja mu je srce dala - smatra Bulić.

Aca je dobio priliku da se Ani obrati nekoliko puta u poslednjih mesec dana preko čestitki za praznike i slave, a za Republiku je otkrio šta bi joj danas poručio da može da stupi u kontakt sa njom.

- Poručio bih joj da do kraja bude u sadašnjem stanju, da se ne plaši više bespotrebno i da ostane kulturna - poručio je on, pa dodao:

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Aca Bulić

- I rekao bih joj da Zvezdanu prenese da ću mu se izviniti JA, u svoje ime, u njeno ime i u ime njene porodice, za sve izgovorene reči i dela, koje samo njegove misli, glava i jezik pričaju... - zaključio je Bulić za Republiku.

Aca je dodao i da niko od Anine podrške ne podržava to što Anđela doživljava sličnu sudbinu kao i ona, već svi to zajedno osuđuju i ne bi voleli da ona isto prođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Hristina

20.05.2023 02:24

Aca gospodin.. kapa do poda za svaku rec. . konacno je neko stao uz ovu zenu.. i rekao dosta je bilo..

Maja lavica

20.05.2023 03:12

Svi muskarci treba da se ugledaju na Acu popaja kako treba biti dzentlmen

Hristina

20.05.2023 07:01

Gospodin covek.. hvala u ime svih zena, zrtva nasilja.. kapa do poda za svaku rec.. ehh, kad bi svaka zena imala ovakvog prijatelja i po jednog popaja, mnogo bi manje nasilja nad zenama bilo..