MILJANA GRIZLA MARIJU I BEBICU! Novi detalji haosa u Nišu, Kulićka zove POLICIJU, tera ćerku u LUDNICU!

Autor: P. R.

Zadruga

21.05.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zubima je nanela povrede Mariji i Bebici, nakon ovoga će je zatvoriti u ludnicu!

MILJANA GRIZLA MARIJU I BEBICU! Novi detalji haosa u Nišu, Kulićka zove POLICIJU, tera ćerku u LUDNICU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić obratila se novinarima večeras tvrdeći da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao i davio, a Marija Kulić je nakon toga istakla da njena ćerka sve laže, a sada otkrila i nove detalje haosa u Nišu.

Naime, Kulićka je izjavila da Nenad nije pretukao Miljanu, već da je ona zapravo nasrnula na njih, a zatim ih i izujedala.

 - Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto, to je istina - u jednom dahu izjavila je Marija, a zatim dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

- Sad ću da vidim da pozovem policiju. Ona je bolesna i napravila je ovde haos. Dete ne može da raste pored takve majke. Ona je jedna, nas je ovde petoro. Htela je da ide da se kocka, a onda je napravila haos! Niko je nije ni pipnuo. Mi, bolesni ljudi da trpimo ovo, nema šanse - nastavila je uznemireno da govori Marija za Informer koja je, potom, otkrila i šta se sada dešava s Miljanom:

Eto je tu ispred kapije. Pobegla je, zna da ću da zovem (policiju). Ćerke, Nenad i ja smo tu, suprug je otišao da kupi voće. Sad ću da vidim šta ću - kazala je Kulićka, a potom prekinula vezu.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Miljana i Marija Kulić

Podsetimo, Miljana Kulić večeras je prijavila novinarima da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, dok je on izjavio da to nije istina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
z81

22.05.2023 06:39

šta tera , da dileja je odavno za takvu instituciju. državo reaguj da ne bude kasno