ŠOK IZDAJA ZORICE MARKOVIĆ: Iza Aninih leđa ŠURUJE sa njenim neprijateljima!

Autor:

Zadruga

21.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je pevačica odlučila da se prikloni zadrugarima sa kojima mesecima ratuje!

ŠOK IZDAJA ZORICE MARKOVIĆ: Iza Aninih leđa ŠURUJE sa njenim neprijateljima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Ana Ćurčić je sinoć tokom nominacija shvatila koliko je zadrugari ne vole. Većina njih je glasala za nju, a ne za Zvezdana Slavnića i ona je postala prva takmičarka koja će se večeras boriti za opstanak. Drugi je Branislav Radonić Brendon, kojeg je nominovala publika. U jednom trenutku se poverila Zvezdanu Slavniću i Marku Janjuševiću Janjušu i otkrila da će nakon "Zadruge" izaći na piće samo sa dve osobe, od kojih je jedna Zorica Marković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Ana, Zvezdan i Janjuš

Mnogo se spekuliše o prijateljstvu Ane i Zorice, a zadrugari čekaju da vide koja će koju prva da izda. Neki će pevačicin potez od sinoć shvatiti kao izdaju. Naime, ona je u jednom trenutku otišla u donji deo crnog stola, koji zadrugari popularno nazivaju "donji dom". Od samog početka se vodi rat između "donjeg" i "gornjeg doma", a ostaje da se vidi i da li će se Zorica zaista prikloniti takmičarima sa kojima je sve vreme ratovala i koje Ana smatra neprijateljima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Zorica u "donjem domu"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading