''ZBOGOM, ĆELAVI!'' Ana pročitala Zvezdanu pesmu koju mu je posvetila, Slavnić zanemeo: Zahtevaću da pričamo, postoji nešto NAŠE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić javno je pročitala reči koje je posvetila Zvezdanu Slavniću.

''ZBOGOM, ĆELAVI!'' Ana pročitala Zvezdanu pesmu koju mu je posvetila, Slavnić zanemeo: Zahtevaću da pričamo, postoji nešto NAŠE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić posvetila je pesmu svom bivšem nevenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću, koju je pročitala juče pred svim zadrugarima.

- Zbogom Ćelavi. Zapamtiću sve suze koje sam ikada zbog tebe pustila i svaku noć koju nisam spavala. Sve osmehe koje sam zaslužila, a nisam tako često dobijala. Šta ti uopšte znaš o ljubavi? Kad sam ja bila tvoja noćna straža godinama... I kada si padao i kad se sve rušilo i nisi imao kuda, pravila sam ti put. Znaš koliko sam sunca nudila, a toliko je mraka bilo. Bedeme sam oko tebe pravila da ti niko ništa ne može. Otkupljivala loše dane i nevreme, šta sve nisam nudila za tvoju sreću i da bi te od nesreće sačuvala. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikad neće srušiti i u toj tvrđavi čekala sam te godinama. Između njih sagradila sam najizdržljiviji put ljubavi, gradeći ga od sreće verovanja, suza i osmeha, boli i boljeg sutra, a najviše zbog nadanja. Zapamti taj put sazidan od nas, a srušen zbog drugih. Zapamtiću da me nisi voleo, da sam ja bila tvoja, a ti svačiji. I lomljenje duše i srce na pola, zagrljaje bez ruku i ponižavanja i da ti u stvari nisam bila posebna. Ostavljam ti uspomenu na najboljeg druga. Ostavljam ti Dživonija, Deltu, Baz i Ušće i ne zaboravi da sam te ja naučila kako se kupuje onlajn. Za sebe ću ostaviti samo iluziju. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio, u meni te nema i ne postojiš. Zbogom, Ćelavi - pročitala je Ana, a Zvezdan je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Nervira me to kao ''ćelavi'', šalim se. Meni te neke druge stvari nisu jasne, pesma mi je jasna. Imaćemo prilike da popričamo kad izađemo, to ću zahtevati. Hoću da čujem ono što sigurno ovde neću čuti i da ona čuje ono što sigurno ovde neće. Postoji nešto naše.

- Mene više ništa ne zanima - rekla je Ana.

- Lepa pesma. Nije pesma nego poezija. Verujem da se tako ona oseća, osećam se i ja donekla. Slično sam se ja osećao i osećam se, ali ja ne umem da pišem, mogao bih da pričam - rekao je Zvezdan i dodao:

- Biću muza ako ništa drugo.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Nemam šta da kažem, lepa je poezija zaista. Ovo može ovako da sastavi osoba koja mnogo voli, ne na način kao čoveku, nego kao prema muškarcu. Na ovaj način može da napiše pesmu neko ko te mnogo voli. Sa jednom velikom, istinskom emocijom - rekla je Anđela.

- Ima pravo da misli šta želi - rekla je Ana.

- Sad ću pohvaliti Anu, ali se neću složiti da i dalje ne gaji emocije prema njemu. Dok god postoje neke sitne stvari, a kamoli pesma, kako se to kaže? Poezija - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading