BIVŠI BRAČNI PAR NAPADA U DUETU: Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić udružili snage, Car ih saterao u ćošak!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car pokazao zube Ani i Zvezdanu, usledila žestoka svađa!

BIVŠI BRAČNI PAR NAPADA U DUETU: Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić udružili snage, Car ih saterao u ćošak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić gostovao je u radio-emisiji kod Filipa Cara, tokom koje je došlo i do njihove prve ozbiljne svađe, u koju je morala da se umeša i Ana Ćurčić, koja je naknadno uletela u emisiju i napravila opšti haos.

Naime, Car je postavio pitanje, a Zvezdan je to shvatio kao provokaciju, pa mu je odmah obrusio, što je samo produbilo sukob:

- Nisam dobro danima, a juče je došla sređena, jedino zainteresovana da bude sređena i da se svađa. Dva dana me vidiš kakav sam, dva dana ne progovaram s tobom. Prva stvar joj je da se raspravlja s Majom, druga da se posvađa s Valentinom. Da je normalnija, sinić ne bi došla onako obučena, nego u tenerci. Nisam okej, a ona je juče išla svima redom kako bi sa mnom pričali, umesto da me smiri. Drobila je dvadeset minuta o haljini. Otišli smo u izolaciju i pitao je da li misli da je vreme da se svašđa, a ona je i sama rekla da nije. Onda smo ušli kad je krenula emisija i nastavila da se svađa s Valentinom. Ja njoj više pokazujem ljubav, nego ona meni. To što ona mene cmače, to je njen problem. Ona sad pokazuje šta je i ko je. Nakon toga sam seo pored Ane, jer je ona krivac što se ja danima osećam loše. Ne mogu da verujem da me nakon svega provocira. Rekao sam joj da ne mogu da verujem da mi nakon svega piše pesmu, a stalno me provocira. Dala mi je pesmu, počeo sam da je čitam, ali sam je na kraju vratio. To je jedina istina - rekao je Zvezdan.

- Mnogima izgleda sve čudno. Ti i Ana kao da se branite, pa se lopta prebaci na Anđelu, prilikom čega se posvađaš sa Anđelom, a onda se pomirite. Na sve to dođe Maja, te priča postane još čudnija - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Dao si sebi mnogo za pravo da ovo komentarišeš. Ja sam iskreno bio tu za tebe, ne vidim zbog čega sada komentarišeš nešto na ovaj način - rekao je Zvezdan.

- Ne pametuj previše. Ako misliš da bih ja Zvzdanu htela da napravim problem s tobom, ti si lud - rekla je Ana Filipu.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading