DAVID DRAGOJEVIĆ MUVAO AKTUELNU ZADRUGARKU: Ona obelodanila njihove poruke, pa izazvala opšti haos!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka zaboravila na kamere, pa ispričala sve detalje muvanja sa Davidom Dragojevićem, a onda pokušavala da se izvuče!

DAVID DRAGOJEVIĆ MUVAO AKTUELNU ZADRUGARKU: Ona obelodanila njihove poruke, pa izazvala opšti haos!

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock

David Dragojević

Danas je nastavljena emisija "Gledanje snimaka" kada je pomenuta i navodna "afera DD", gde se pominje bivši zadrugar, David Dragojević, koji je po rečima zadrugarke slao poruke jednoj od aktuelnih zadrugarki.

Prvi video-prilog koji je prikazan zadrugarima prikazuje kako Šarmen Soraja Leoni Altman priča o odnosu misterionog muškarca, bivšeg učesnika ''Zadruge'', koji je bio s jednom od zadrugarki, koju navodno znaju svi u Beloj kući, ali je uveravala cimere da nije reč o njoj.

- Da li si rekla da je David Dragojević pisao devojci koja se nalazi ovde? - upitala je Matora.

- Ne, nisam to rekla - pravdala se Šarmen.

- Nisi mi to rekla? Ja tvrdim da jesi. Kad smo ona i ja pričale o tome, spomenula ga je. Dok smo se nas dve muvale, rekla je da je bio njen drug na svadbi Alena Hadrovića, a da je njen drug rekao:''Došao sam ovde sam, a Matora šeta dobru ribu.'' Upetljala se u celu priču, a volela bih da sad bude iskrena. Koga boli ku*ac ko će šta da misli. Ako si sa mnjom ušla u odnos kakav jesi, onda budi kakva jesi. Šarmen mi je draga, ali ne jer me se*sualno privlači, nego jer mi je draža zbog nečeg drugog - rekla je Matora.

Republika

Foto: St/N. Pančić

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading