DAVID PREKINUO ĆUTNJU! Otkrio šta zaista misli o Aleksandri Nikolić, pa progovorio o AFTERIMA kod Maje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.05.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji brat Dejana Dragojević se retko kad izjašnjava o zadrugarskim temama!

DAVID PREKINUO ĆUTNJU! Otkrio šta zaista misli o Aleksandri Nikolić, pa progovorio o AFTERIMA kod Maje! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

David Dragojević, rođeni brat Dejana Dragojevića, pobednika "Zadruge 5", se nije aktivno izjašnjavao povodom situacija u šestoj sezoni ovog rijalitija, a sada je odlčučio da progovori o aktuelnim temama. Prvo je progovorio o bivšoj snajki Aleksandri Nikolić, koja je pre par dana proslavila petomesičnicu veze sa Filipom Carem.

- Nisam nešto kvalitetno ispratio, ali koliko mi izađe na društvenim mrežama, video sam. Opet, ako su toliko dugo zajedno, ima tu nešto. Ima neka ljubav, ne bi mogli da budu toliko zajedno. Da li će to opstati napolju ili ne, ne znam stvarno. Opet kažem, u ljubavi želim svima sve najbolje! - istakao je David.

Republika

Foto: Tv Red/printscreen

David i Dejan Dragojević

David je progovorio i o Zvezdanu Slavniću, te otkrio da li misli da će iz rijalitija izaći sa Majom Marinković, Anđelom Đuričić ili Anom Ćurčić.

- Mislim da neće ni sa jednom. Mislim da njega ne zanima Anđela. Mislim da, kako se završi da će ići svako svojoj kući. To je neko moje viđenje. Ne mogu uopšte da provalim Aninu priču. Šta priča, šta radi, ništa se ne poklapa jedno sa drugim - ispričao je Dragojević, koji je prokomentarisao i Anino prijateljstvo sa Zoricom Marković:

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Maja, Anđela, Zvezdan i Ana

- Rijaliti priča klasična! U Zadruzi slabo da ima nekog prijateljstva, ali što se tiče Zorice i Ane to je čisto da bi bila neka priča - zaključio je on za Pink.rs.

David se osvrnuo i na to što Maja pokušava da se zbliži sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Moguće da može da bude tu nešto. Oni su već bili zajedno i sve. Maja kad nešto naumi, ona to mora da uradi. Ja sam najveću borbu u kući vodio sa njima kad je sve počelo dole to. Slabo smo se mi svađali, malo sam sa Janjušem. Meni je Maja kul, ona šta naumi, to i uradi. Nisam nikad bio na Majinom afteru, nismo se sretali. Moguće je da dođe do pomirenja između nje i Janjuša - ispričao je David u emisiji "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading