SNIMAK SKANDALOZNE KRAĐE U ZADRUZI! Zvezdan Slavnić će zbog ovoga ostati BEZ STANA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je raskrinkala Slavnića, a zbog ovog snimka će nastati haos!

SNIMAK SKANDALOZNE KRAĐE U ZADRUZI! Zvezdan Slavnić će zbog ovoga ostati BEZ STANA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com, M.M./ATAImages

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" više puta napustio Belu kuću. U jednom trenutku je otišao do hotela, gde boravi vođa Ivan Marinković, i počeo da pretura ispod kreveta i uzima novac, koji je sakrio u toaletu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Zvezdan u izolaciji

Inače, Ivan je u budžetu sa Jovanom Tomić Matorom, koja je Zvezdanova prijateljica. Publika je primetila ovaj trenutak i snimak je osvanuo na Instagramu, a odmah su usledili i komentari osude.

 

 

"Krade od Matore, to radi mesecima. I pare i komeziku, tablete za srce. Matora se žalila da joj to nestaje. Briše ruke nakon d*ndanja zaraženog penisa o Matorinu posteljinu. Jedva čekam da Matora vidi sve, ostaće bez stana i Matorinih para", "Jednom lopov, uvek lopov", "Trebaće mu kad izađe napolje", "Fuj, gada od čovek", "Propade mu gajba kod Matore kad vidi ovo, neće smeti da ga pusti u stan da ga ne pokrade, ne gine mu etno-selo", samo su neki od komentara. Podsetimo, Zvezdan je predložio Matoroj da nakon "Zadruge 6" živi kod nje dok se ne snađe za stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading