OVAKO SE KUPA ZVEZDAN SLAVNIĆ: Javnost ponovo ZGROŽENA do srži, ljubavnica mu pomogla! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

15.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Degutantne scene u rijalitiju zgrozile naciju!

OVAKO SE KUPA ZVEZDAN SLAVNIĆ: Javnost ponovo ZGROŽENA do srži, ljubavnica mu pomogla! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Jedna od glavnih tema javnosti od početka šeste sezone rijalitija "Zadruga" bila je upitna higijena Zvezdana Slavnića, koji se, sudeći po komentarima vernih gledalaca, uopšte ne kupa, te svoju "čistoću" održava samo vlažnim maramicama.

Tome svedoče i šokantne scene iz izolacije u kojoj Slavnić boravi sa svojom ljubavnicom, Crnogorkom Anđelom Đuričić. Naime, Zvezdan se skinuo u donji veš i seo na krevet kao malo dete, dok se kontroverzna zadrugarka latila vlažnih maramica i prironila na "kupanje" svog dragog.

Đuričićeva je mirišljavim pomagalima prešla svaki pedalj Slavnićevog tela, koji se u jednom trenutku i sam "bacio" na posao.

"Ovako se mangup kupa", "Još da mu Helga oriba nogice jezikom", "Smrad u svakom smislu", "Fuj, ovaj se kupa samo maramicama i to samo nedeljom", "Ovaj čovek ima strah od vode, smrdi preko klipa", samo su neki od komentara šokiranih korisnika koji su se oglasili na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Podsećanja radi, i sam Zvezdan Slavnić je u više navrata isticao da smrdi, međutim, njegovim partnerkama u rijalitiju to očigledno nije preterano smetalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading