U ZADRUGU STIGLA ŠIFROVANA PORUKA ZA ANU: Zorica Marković raskrinkana, Zvezdanova bivša nekontrolisano LIJE SUZE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

15.05.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić prebledela, dok se Zorica Marković pravila kao da ništa ne zna!

U ZADRUGU STIGLA ŠIFROVANA PORUKA ZA ANU: Zorica Marković raskrinkana, Zvezdanova bivša nekontrolisano LIJE SUZE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić oduševljavala se čestitkama koje su joj preko Filipa Cara i Aleksandra Nikolić poslali fanovi, a posebne "pozdrave" dobila je Zorica Marković.

Naime, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića je nedavno svojoj drugarici u rijalitiju poklonila parfem, čemu se pevačica podsmevala iza njenih leđa, jer je parfem već bio korišćen. Ogorčeni Zoričinim postupkom, Anina podrška poslala je poruku između redova, kako bi shvatila da joj Markovićka nije prijatelj kako se predstavlja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić čita poruku od podrške Zadruga 6

- Ono što ti ne čuješ, tvoje lavice vide i čuju, pa i kad pojedini skinu bubice. Zapamti, tvoji pravi prijatelji su ti napolju, oni za ceo život... Jedno "Z" te je prodalo, nadamo se da neće i drugo. Ti si pametna žena, budi oprezna - pročitala je Ana poruku koju je dobila, a Markovićka ju je brže-bolje poljubila.

Jedno "Z" te je prodalo, a nadaju se da neću ni ja, drugo "Z". Tako kažu sa punim pravom, naravno da neću. Hvala im za parfem, ja moram da se zahvalim kad stignem - istakla je Zorica.

- Je l' ovo moguće? Ja nisam svesna gde sam - rekla je Ćurčićeva kroz suze.

- Nećemo da se razdvajamo ni kad izađemo - poručila je Zorica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading