A OD TAKIJA PLAC... Sprema se gala fešta za rođendan Maje Marinković, fanovi uključeni u akciju: Kupili smo joj KRUNU!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni fanovi žele da je dovedu do pobede, pa će tako Maja od njih dobiti prikladan poklon!

A OD TAKIJA PLAC... Sprema se gala fešta za rođendan Maje Marinković, fanovi uključeni u akciju: Kupili smo joj KRUNU!

Foto: ST/N. Mutić

Maja i Taki

Maja Marinković će 22. maja napuniti 27 godina, a njen otac Taki je već odavno spremio poklone za svoju mezimicu. Marinković je svojoj naslednici pripremio sve što je naručila, ali je spremio i posebno iznenađenje za nju.

- Spremio sam joj posebno iznenađenje za rođendan! Kupio sam plac u naselju Braća Jerković, a daću joj ga posle "Zadruge". Ako bude htela, može da ga proda, a može i da sazida zgradu na njemu i zaradi ogroman novac. Pored toga, od dede, koji je nedavno preminuo, Maja je nasledila kuću i plac na Avali. Sve sam joj obezbedio i srce mi je na mestu - istakao je Taki, pa dodao:

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja i Taki

- Cveće, torta i garderoba su spremni! Čuo sam se i s Majinom majkom, i ona joj je nakupovala poklone za 1.000 evra. Nadam se da će biti zadovoljna - otkrio je Marinković za Informer.

Kako Taki kaže, obratili su mu se i mnogobrojni Majini fanovi, koji žele da je obraduju.

- Mnoge fan grupe su mi pisale da su se organizovale da joj pošalju rođendanske poklone. Kupili su joj pravu krunu! Zamolili su me da je odnesem u crkvu i osveštam. Maja je naša kraljica i zaslužuje da u "Zadruzi" nosi krunu - zaključio je on.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading