ZVEZDAN ODBIO DA OŽENI ANĐELU! Ljubavnica kumila i molila za burmu, pa dobila "pedalu!"

Autor:

Zadruga

14.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić daje sve od sebe da pokaže Anđeli da nije spreman za vezivanje i da se posle Zadruge mora vratiti porodici u Crnoj Gori!

ZVEZDAN ODBIO DA OŽENI ANĐELU! Ljubavnica kumila i molila za burmu, pa dobila "pedalu!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Anđela Đuričić sinoć je javno, kod Drveta mudrosti, izjavila kako želi od Zvezdana Slavnića pravu burmu, jer ne može da zamisli svoj život bez njega, pa želi da ga veže za sebe po svaku cenu.

Iako je to govorila u njegovom prisustvu, Zvezdan je sve okretao na šalu, kako bi Anđeli stavio do znanja da ne planira brak sa njom, te da prestane insistirati na tome, iako Đuričićevu to nije sprečilo da nastavi da mašta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, Drvo je spomenula svadbu, a Anđela je naglasila da ne razmišlja o rijaliti venčanju, već onom pravom, posle kog će zvanično postati gospođa Slavnić.

Da podsetimo, Anđela je stupila u vezu sa Zvezdanom, dok je on još bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić, ali to je ne zaustavlja da pred njom govori o zajedničkoj budućnosti i braku sa Slavnićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

14.05.2023 17:52

Jadnica, sve na silu i brzinu! Šutka brzom brzinom. Koće nju oženiti? Niko pa ni Zvezdan. Hvata se za slamku, ali potonu još dublje!!!