ANĐELA NAPUŠTA PORODICU I UZIMA PREZIME "SLAVNIĆ!" Nakon što je Zvezdanu oprostila prevaru sa Majom, traži burmu!

Autor:

Zadruga

14.05.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i dalje izbegava da vezu sa Anđelom kruniše brakom, ona spremna na sve da ga zauvek veže za sebe!

ANĐELA NAPUŠTA PORODICU I UZIMA PREZIME "SLAVNIĆ!" Nakon što je Zvezdanu oprostila prevaru sa Majom, traži burmu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Odmah nakon sinoćnjeg odlaska Željka Mitrovića iz Zadruge, Drvo mudrosti krenulo je da poziva ukućane u Rajski vrt na razgovor, a prvi na redu bili su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su prvi put otvoreno govorili o pomirenju:

- Anđela, šta je bilo najteže oprostiti? - upitalo je drvo.

- Drugu ženu, na našem krevetu i posteljini na kojoj je sa mnom spavao, mene je povredio kad je on prvi put prošetao sa njom, a kamoli to. Baš me je povredio, da je bilo koja žena u pitanju ajde, ali izabrao je najveće dno.I ti znaš da je to tako, zato je nikada nisi ozvaničio kao devojku. Sve to u kompletu mi je bilo baš gadno. Ja sam to sad nekako oprostila, ali mu nisam zaboravila. Za sada je to tako - govorila je Anđela.

- Sa Majom nisam imao nikakvu tenziju, ima neku energiju, meni je sve to bilo opuštanje. Ja sam joj rekao da imam emocije prema Anđeli i da ću svakako pričati sa njom, nisam joj obećavao ništa. Njoj se to nije sviđalo, onda se desila ova tragedija i nas dvoje smo se ponovo spojili - govorio je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Meni se on gadio iskreno, bilo je odvratno, opet kažem da je neka druga devojka, ali ona... Bila sam besna, razmišljala sam i shvatila da mi ne trebaju rasprave sa njim, on može samo sebe opet da gazi. Onda sam ga posmatrala, gledali smo se, tu sam videla koliko je sati i da ga ona ne zanima. Prelomila sam zato što ga volim svim srcem. Ja osećam u srcu da mi je on potreban i da ga želim pored sebe. Ja njega volim bezuslovno i ja mislim da ćemo sigurno biti zajedno - rekla je Anđela.

Anđela je, zatim, izrazila želju da dobije pravu burmu i zvanično postane gospođa Slavnić, ali Zvezdan je sve vreme izbegavao tu temu.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading