ZADRUGE NEMA DO DALJEG! Televizija Pink donela zvaničnu odluku!

Autor:

Zadruga

08.05.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom Instagram profilu ružičaste televizije osvanulo je zvanično saopštenje za gledaoce!

ZADRUGE NEMA DO DALJEG! Televizija Pink donela zvaničnu odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Pink

Televizija Pink je prošle nedelje donela zvaničnu odluku da izmeni svoju programsku šemu zbog dana žalosti koje je proglasila Vlada Srbije. Između ostalog, na televiziji se nije emitovala "Zadruga", koja spada u program zabavnog karaktera.

Trodnevna žalost se završila danas, ali će televizija Pink nastaviti sa izmenjenom programskom šemom, o čemu su obavestili javnost putem zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram.

 

 

- Iz najdubljeg saosećanja i poštovanja prema žrtvama dve nezamislive tragedije u našoj zemlji, i prema svima koji su svoje najbliže izgubili, televizija Pink će i u narednim danima emitovati izmenjen program. Ovim putem želimo da još jednom izjavimo najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima onih koji su nepravedno izgubili svoje živote - stoji u saopštenju ružičaste televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Kiks

08.05.2023 15:16

Gledam zadrugu, ali mi je drago sto se nece emitovati. Mislim da nije problem u rijalitiju nego u izboru ucesnika

Dusko

08.05.2023 16:03

@Kiks - Grešite ona upravo ima za zadatak da bira takve profile koji nemaju nikakav problem da se javno blamiraju i ponizavaju za šaku evra!

Konstatacija

08.05.2023 16:28

To pod hitno ugasiti za sva vremena.Ne znam koja je sezona trenutno ali ja to ni sekunde nisam gledao niti bih ikada pokusao.Dno dna i ne razumem kako nekome moze biti interesantno.

Realan

09.05.2023 01:31

@Konstatacija - Nešto apriori zabranjivati je kontrproduktivno i licemerno. Pa najveći kritičari Zadruge su ili uveli realiti poput Velikog Brata ili sada imaju realiti kao što imaju tv N 1 Suvorver ili Kurir pa čak i televizija realiti HIPE ili kako već. Da je Zadruga zastranila, zastranila je... Sve se vrti oko "Bitange i Princeze" sa dodatkom LGBT Q takmičari a koji su , uz to i pripadnici, manjinskih zajednica, sa voditeljkom koja se rastrzala sa Janjušem i rasturila mu brak sada morališu ili uvek pripita razvedena voditeljka koja malte ne izbacuje iz emisije pa i iz Pinka ako joj neko protivreči.