"SVAKU NOĆ VINO, MOGU I SAMA" Anđela posle Zadruge pali u BUNGIŠE, pokušaće da obnovi odnos sa rođenim BRATOM: Zvaće ga umesto Zvezdana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurićićeva je planirala letovanje sa Zvezdanom, ali su joj svi planovi propali!

"SVAKU NOĆ VINO, MOGU I SAMA" Anđela posle Zadruge pali u BUNGIŠE, pokušaće da obnovi odnos sa rođenim BRATOM: Zvaće ga umesto Zvezdana! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Anđela Đuričić

Tokom muvanja sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je sa njim planirala da tokom letnje pauze između dve sezone "Zadruge" ide na Adu Bojanu u čuvene bungalove, zbog čega su i njihovi fanovi dobili ime "Bungiš tim", kako im je bungiš bila šifra tokom perioda flerta. Iako više nije sa njim, Anđela i dalje planira ovaj odmor, ali sa bratom, o čemu se danas poverila cimerki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ja hoću da idem na pet ili šest dana da se odmorim i brat ako bude hteo da ide sa mnom. Kupanje, sunčanje i da jedem neko voće. Kućica i nigde da ne izlazim iz nje, samo mir i tišina i voda da se čuje. Toliko maštam da idem tamo, još od onda, ali sad ću da idem sa bratom i taman da se odmorim. Tu ću moću da pobegnem od svih. Vino ću svaku noć, neko meze. Ja mogu i sama, samo da pustim muziku - pričala je Anđela Šarmen Soraji.

Podsećamo, Bilal Brajlović je Anđeli saopštio da je se porodica odrekla, a ona je u ovo počela da sumnja kad joj za Vaskrs nisu stigle čestitke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading