RAZAPELA POPADIJU IZ ĐENOVIĆA! Anđela traži javnu podršku za BLUD I NEMORAL, voditelj je osvestio: Pokazala si sve svoje FETIŠE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva smatra da drugarica treba da stane uz nju u svakoj situaciji, pa čak i da ubije čoveka!

RAZAPELA POPADIJU IZ ĐENOVIĆA! Anđela traži javnu podršku za BLUD I NEMORAL, voditelj je osvestio: Pokazala si sve svoje FETIŠE! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Anđela Đuričić

Na samom kraju današnje "Amnezije", voditelj Osman Karić je ugostio Anđelu Đuričić. Ona je dobila priliku da kaže da ju je Zvezdan Slavnić ošamario kad ga je ona udarila u međunožje posle raskida, ali to nije uradila. Sa druge strane, ona je odlučila da prozove svoju najbolju drugaricu popadiju zbog toga što joj nije poslala čestitku za Vaskrs, a Osman je pokušao da je osvesti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Anđela Đuričić

- Ako si mi prijatelj, prijatelj si mi i da ubijem čoveka, ako si iskren prijatelj - govorila je Anđela.

- Okej, ipak je ona popadija... - dodao je Osman.

- Dobro, nije jedina, imam ja još drugarica - nastavila je Đuričićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Osman Karić i Janjuš

- Da li misliš da su se devojke pomerile od tebe zbog ponašanja, zbog s*ksa, toga što si radila, neke fetiše si pokazala... - pokušao je da je osvesti Karić.

- Ja sam se prepustila onome što me je zadesilo u trenutku - dodala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.04.2023 21:02

Nije fetiš stopala Anđeli već joj je to nametnuo Zvezdan. Ne samo da tera svoje partnerke pa i Maju već i malu Violetu. Da je neko drugi tako nešto uradio sa jedva punoletno devojčicom nazvali bi ga perverznim pedofil om ali Zvezdanu se sve oprašta čak nema onih obaveznih prefiksa uz njegovo ime, tipa: "Kiler"; "Robijaš" ; "Višestruki robijaš"... Izgleda ga je Majakita oprala svih grehova.