PSIHIĆ BIO PSIHIĆ OSTAO! Bivši zadrugar RAZVALIO Anđelu, pa RASKRINKAO odnos Slavnića i Maje, izbiće SKANDAL!

Autor:

Zadruga

14.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić opelo po ljubavnici.

PSIHIĆ BIO PSIHIĆ OSTAO! Bivši zadrugar RAZVALIO Anđelu, pa RASKRINKAO odnos Slavnića i Maje, izbiće SKANDAL!

Foto: ATAImages, E-stock

U petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' Marko Osmakčić bio je jedan od retkih zadrugara koji je transparentno iznosio svoj stav i mišljenje o Anđeli Đuričić, a koje nije bilo nimalo lepo, te je zbog toga trpeo uvrede i ponižavanja, dok ove godine dobija izvinjenja.

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Marko Osmakčić o zadrugarima

On je za Republiku otkrio svoj stav i mišljenje o Anđeli koja iz dana u dan šokira svojim ponašanjem i ponižavanjima, a posebno zbog mirisanja i lizanja Zvezdanovih stopala, trpljenjem nasilja, uvreda i svega što prihvata.

- Cura se totalno s*ebala, pokazala je sve najčudnije, najluđe, polupana je totalno. Video sam video kada on prdne, a onda kaže kako lepo miriše. To više nisu ni fetiši, to je totalna lajsna u glavi i psihić, ja sam to prošle godine itekako primetio, da je devojka čudna i način njenog humora i na šta se ona smeje ili ne smeje. Ono na šta se svi smeju njoj nije smešno, a onda su joj neke druge stvari normalne, totalno je čudna. Ljudi su imali kao neki respekt i dobru sliku, ali sam ja već tada shvatio da je ona totalna budaletina. U kulturnom okviru, a ove godine vidimo da je psihić, šta sve sebi dopušta i to je ona zapravo.

Republika

Foto: Milan Kostić

Marko Osmakčić

- Zvezdan radi to što mu se radi, kada mu digne pritisak onda  joj svašta izgovara, ali ništa od toga nije napamet. Da je on bajan, nije, ali i ona sve izaziva, niko tu nikoga ne napada iz čista mira. Anđela se ukanalila za deset života, pokazala je neke psihopatske strane i neka, ne sladim se tuđoj nesreći, ali mi je drago da postoji životna pravda jer se ona nezasluženo kačila ljudima na grbaču i dobijala pohvale, a znao sam da to nije tako. Neka se srozava i dalje, neka se baca u kanal, psihić bio, psihić ostao.

Marko se osvrnuo i na Anu Ćurčić i njeno učešće, ali i na spekulacije da između Zvezdana Slavnića i Maje Marinković postoji nešto više od prijateljstva.

- Mislim da Ana i dalje ima emocije, to su godine, ali mislim da ona u nekim trenucima iskorišćava i te rijaliti momente. Što se Maje tiče, ona uvek voli da se ubaci, da napravi skandal, mislim da i sada nije ništa drugačije. Koliko se njoj Zvezdan sviđa, videćemo, mislim da je sve više radi priče. Verovatno će i ona malo da okrene rijaliti na svoju stranu, a da joj se nikakav Zvezdan tu ne sviđa, rijaliti još treba da se vrti. Ako dođe tvrdo na tvrdo, Zvezdan će ostaviti Anđelu, malo da pokaže kako je muškarčina i kako može da vrti ribe, a ako mu se ukaže prilika završiće sa Majom, ako ona to bude htela. Sve zavisi koliko Maja želi da se igra rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading