NAJVEĆA IZDAJA ANE ĆURČIĆ, O KOJOJ MUČKI ĆUTI: Zabola nož u leđa zbog taktike sa Zvezdanom, pogazila obećanje koje je koštalo!

Autor:

Zadruga

10.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva zašto je Jovana Novakov Šmizla okrenula leđa Ani Ćurčić.

NAJVEĆA IZDAJA ANE ĆURČIĆ, O KOJOJ MUČKI ĆUTI: Zabola nož u leđa zbog taktike sa Zvezdanom, pogazila obećanje koje je koštalo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Novakov Šmizla bila je u žiži javnosti, jer je bila podrška Ani Ćurčić i to vrlo neposredno pred ulazak u Zadrugu i suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem. Međutim, samo nekoliko dana nakon Aninog ulaska, dešava se totalni preokret i Šmizla prelazi u tabor Slavnića. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

Ona odlučuje da se vidi sa Mokom Slavnićem, sa kojim sklapa pakt, a Republika otkriva zbog čega je Šmizla odlučila da stavi tačku na druženje sa Anom. 

- Šmizla je prolazila sa Anom kroz sve brodolome i ona zna šta se sve dešavalo iza četiri zida, dok je Zvezdan razvlačio ovu malu luftu, Ana je plakala, a Šmizla je tešila. Ja znam šta se tu sve izdešavalo, jer je Ana provodila noći sa Šmizlom. Njih dve su imale dogovor oko ulaska, u to vreme Aleks je stalno spominjala Šmizlinog supruga Džonija, sećate se i onda je to počelo njoj da smeta, pa je bio dogovor da je Ana napadne - započinje izvor za Republiku i dodaje: 

Foto: E stock

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Ali kako Ana to nije uradila, nije ispoštovala dogovor, već se slobodno mogu da kažem, slizala sa Aleks, to je Šmizlu povredilo i samo je odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Mislim baš bezveze, ali opet, to jer ženska priča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oka

10.04.2023 18:15

Tek da se nadje nešto. Izdala je ta Smizla odgovara joj nadimak. Ana se nikad nije zbližavanje Aleks ksim što joj je dala najbolji ljudski savet