OVO JE MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Pojavila se slika iz doma za stare, evo u kakvom stanju je zatečena Mokina bivša supruga! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Novakov Šmizla objavila fotografiju sa majkom Zvezdana Slavnića, Slavicom.

OVO JE MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Pojavila se slika iz doma za stare, evo u kakvom stanju je zatečena Mokina bivša supruga! (FOTO)

Foto: Starsport

Da će se Jovana Novakov Šmizla okrenuti protiv Ane Ćurčić, budući da su bile dugogodišnje prijateljice, niko nije mogao ni da pomisli. Međutim, nakon Aninog ulaska, Jovana je promenila priču i stala na stranu Zvezdana Slavnića, a potom redovno počela da se viđa sa Mokom Slavnićem

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

Ono što je sada sve izneandilo jeste fotografija koju je Jovana podelila na Instagram. Naime, poznato je da je Zvezdanova majka, Slavica u domu za stare i da ju je svojevremeno Ana svakodnevno obilazila, što je sada očigledno nastavila Šmizla. 

Jovana je Zvezdanovoj majci zamaglila lice, kako se ne bi videlo o kome se radi, ali je Moka napisao da je u pitanju njegova bivša supruga. 

- Šmizla i Zvezdanova mama, Slavica - napisao je Moka. 

Foto: Instagram.com

Jovana Novakov Šmizla Instagram

 

Inače, kako se spekulisalo, Moka i njegova bivša supruga nisu u dobrim odnosima, a priča se i da ne mogu očima da se vide. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, dok su neki podržavali, sa druge strane, bilo je i onih koji su mišljenja da je u pitanju sve marketinški trik i da je sve dogovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

22.03.2023 02:10

Njih nekoliko se samo promovišu preko ove žene a ona i pored toliko dušebrižnika- u domu. Toliko eksploatišu ženu da je to bruka i sramota. Žao mi je.