PRIČA SE DA MU JE DEVOJKA TRUDNA! Emotivni zadrugar završio u SUZAMA, hitno se oglasila njegova majka!

Autor:

Zadruga

09.04.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da je pokazao iskrene emocije!

PRIČA SE DA MU JE DEVOJKA TRUDNA! Emotivni zadrugar završio u SUZAMA, hitno se oglasila njegova majka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U subotu su se u "Zadruzi" odigrale "Nominacije". Publika je nominovala Maju Kovačević, dok su se zadrugari odlučili za Žanu Đorđević. Kako je voditelj Marko Đedović podigao i Aleksandru Momčilović, njen dečko Ivan Dragić se uplašio da će ona biti nominovana za izbacivanje i završio je u suzama. Ovo je ganulo mnoge, a njegova majka Slavka je progovorila o emocijama koje je pozao njen sin.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović

Nisam iznenađena jer je Ivan kao i do sada pokazao svoje iskrene emocije. Kao neko ko je odrastao u drugačijem okruženju, i na drugačijim moralnim i emotivnim vrednostima, ovo je bila samo kulminacija, pogotovo u tom prostoru gde su njegove emocije očekivano dodatno pojačane. Verujem da bi mu bilo izuzetno teško da Aleksandra ispadne, ali takođe sigurna sam da je svestan da je i to deo rijalitija, s tim što su njegove želje očigledne, a to je da ostane što duže - rekla je ona za Pink.rs

Inače, po "Zadruzi" ovih dana kruži priča da je Aleksandra možda trudna i da je tražila test za trudnoću, a ona je ovo negirala u emisiji "Pitanja novinara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading