ZBOG KOBNE GREŠKE, ZADRUGARI ZAMALO DA NASTRADAJU: Dramatična scena u Šimanovcima, u poslednjoj sekundi sprečen požar! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog odluke Slađe Lazić cela Bela kuća je mogla da nastrada!

ZBOG KOBNE GREŠKE, ZADRUGARI ZAMALO DA NASTRADAJU: Dramatična scena u Šimanovcima, u poslednjoj sekundi sprečen požar! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Da su mnoge zadrugarke operisane od poznavanja kulinarskih sposobnosti govori činjenica da u rijalitiju su uglavnom muškarci ti koji prave ručkove i večere. Međutim, Slađa Lazić, zadrugarka koja je dodatno potvrdila ovu teoriju, u nameri da pokaže koliko je sposobna u kuhinji, mogla je da zapali Belu kuću. 

 

Naime, jedne noći, kao što se može i videti u snimku koji kruži internetom, Slađa je odlučila da podgreje u rerni hranu, a tom prilikom ona je odrađene namirnice stavila u plastični tanjir i stavila na visoku temperaturu. 

Filip Car odmah je burno odreagovao i na vreme, da ne bi došlo do veće štete. Car je psovao sve vreme Slađu, ali je uspeo da plastični tanjir izvadi, bez da dođe do problema. 

- Šta si mislila? Kakva krava retardirana! 40 godina i staviš plastični tanjir u rernu! Bacaj to u p**ku materinu! Nije mi smešno, da žena od 40 godina stavi plastični tanjir u rernu! Au, kakva žena, majko mila! - vikao je Car. 

Detaljnije u nastavku:

 

https://www.instagram.com/reel/CqWAix8gtVZ/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading