ALFA MUŽJACI IZ ZADRUGE KAO DAME: Pogledajte urnebesne fotografije frajera iz rijalitija, vi birate koji je NAJJAČA RIBA! (FOTO+ANKETA)

Autor: P. R.

Zadruga

04.04.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko li bi njih zaveo u rijalitiju?

ALFA MUŽJACI IZ ZADRUGE KAO DAME: Pogledajte urnebesne fotografije frajera iz rijalitija, vi birate koji je NAJJAČA RIBA! (FOTO+ANKETA)

Foto: Srpski telegraf, Privanta arhvia

Među muškim delom rijalitija "Zadruge" može se reći da se nalaze pravi zavodnici, koji su tokom svog učešća uspeli da zavedu i pomute razum zadrugarkama koje su zbog njih neretko pravile haos na imanju u Šimanovcima. Portal Republika vam sada donosi urnebesne fotografija i otkriva kako bi izgledalo da je situacija malo drugačija.

Naime, uz pomoć savremene tehnologije, uspeli smo da "promenimo pol" našim alfa mužjacima koje verno pratimo u rijaltiiju, kako bi videli kako pripadnici "jačeg" pola izgledaju kao žene.

Kako mi nismo mogli da odlučimo ko nam bolje izgleda u ovoj transformaciji, to prepuštamo vama. U nastavku glasajte za svog favorita!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca Grimani

04.04.2023 22:35

Alfa-sprdnja,ni m od muskaraca