ANA ZAMAĐIJALA ZVEZDANA! Zadrugarka obavila magijski obred u rijalitiju, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.03.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, ovo nije prvi put da se Ana Ćurčić bavi ritualima zbog Zvezdana Slavnića.

ANA ZAMAĐIJALA ZVEZDANA! Zadrugarka obavila magijski obred u rijalitiju, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO)

Foto: Shutterstok, TV Pink, E stock

O odnosu bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića i njegove nevenčane partnerke Ane Ćurčić priča se naširoko, a sada su se u javnosti pojavile sumnje da je prevarena žena omađijala kontroverznog učesnika "Zadruge".

Naime, Ćurčićeva je danas na imanju u Šimanovcima prošetala majicu svoje nekadašnje ljubavi, i to upravu onu koju Zvezdan gotovo i da ne skida. Ana je u više navrata pokazala svoju kontradiktornost, te je neretko izgledalo kao da želi da se vrati u zagrljaj bivšeg robijaša, a ovim potezom je dodatno podgrejala sumnje da već neko vreme radi na tome da se pomiri sa sinom Moke Slavnića.

Kako Republika saznaje od izvora bliskog Ćurčićevoj, ovo nije prvi put da zadruarka koristi ovakve očajničke mere kako bi se Zvezdanu podvukla pod kožu.

- Istina je da je Ana odlazila kod neke žene u najgorim trenucima, kada ju je Zvezdan maltretirao... Htela je preko magije da ga promeni, da ostane sa njim do kraja života, jer ga je baš zavolela. Koristila je razne dragulje, kao i končiće koje je vezivala oko njegove kose. Sećam se da je radila neki magijski ritual sa njegovom odećom, vezivala ih je u čvorove sa unutrašnje strane... Verujete mi da je bila očajna u tim trenucima, izmcrvarena žena dolazi kod tamo neke baba vračare i radi sve to kako bi zadržala muškarca pored sebe iako joj nanosi zlo - priča dobro obavešteni izvor za naš portal, a kada smo mu pokazali fotografije majice koju je Ana uzela od Zvezdana, potvrdio je da se ponovo radi o nekom spiritualni ritualu preko odevnih kombinacija:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6 vradžbine

- To je to, ovo što radi jeste neka vrsta vradžbine, odnosno magijskog rituala koji povezuje spiritualni deo osobe preko odeće. Tamo nema mogućnosti na neke posebne čarobne predmete niti da posećuje svoju vračaru, pa se snalazi kako može. Videćete, sad se sve okreće, plašim se ishoda - završava izvor blizak Ani za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Sa

30.03.2023 23:00

Budalaština.

Džoni

31.03.2023 21:55

Ova jej zrela za lazu, pod hitno......

Ajde

01.04.2023 11:02

Zar niste pisali da mu je Andjela stavila nokte u jelo???

Mama u 21.v

01.04.2023 13:32

Normalna žena, prijatelj. Vreme je da se priča o problemu 50%planete. Žene su obespravljene u odnosu sa psihopatama jer se to spolja ne vidi. Pakao proživljavaju žena i deca. Sistem ne registruje manijake u braku, a za narod su divni, ne bi mrava zgazili.