ZVEZDAN OTKRIO ANĐELI TAJNI RECEPT ZA MUŠKO DETE: Slavnić navalio na Crnogorku kao sumanut, tera je da RASKREČI NOGE i gleda u nebo! ŠOK!

Autor: P. R.

Zadruga

30.03.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se šuška po "Zadruzi", Zvezdan Slavnić traži od Anđele Đuričić da mu rodi sina.

ZVEZDAN OTKRIO ANĐELI TAJNI RECEPT ZA MUŠKO DETE: Slavnić navalio na Crnogorku kao sumanut, tera je da RASKREČI NOGE i gleda u nebo! ŠOK!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši robijaš i kontroverzni učesnik "Zadruge", Zvezdan Slavnić, uživa u ljubavi sa 22 godine mlađom Crnogorkom, Anđelom Đuričić, a sada je odlučio i da joj napravi dete, i to muško!

Naime, kako se šuška po ćoškovima na imanju u Šimanovicima, Slavnić je svojoj ljubavnici otkrio tajni recept kako će ostati trudna i na svet doneti dečaka, jer je to oduvek želeo. Kako iz prethodnog braka ima samo ćerku, Zvezdan je rešio da sebi osigura naslednika na vreme.

Međutim, kako bi bio siguran da će mu mlada Crnogorka roditi baš sina, bivši robijaš primenjuje sve raspoložive mere, čemu smo svedoci gotovo svakodnevno u rijalitiju. Naime, dominacija nad nežnijem polom je jedan od načina da se dobije muško dete, kao i agresija, a kako se Zvezdan redovno iživljava nad Đuričićevom, jedan uslov je već ispunio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnič Zadruga 6

Tokom intimnih odnosa, Zvezdan gotovo nikad nije nežan prema svojoj partnerki, već neretko upre kao konj u nju, a nedavno joj je čak i rekao da mora da gleda u nebo i raskreči noge kako bi tako osigurala da će u svom stomaku poneti dečaka, što je Anđela u više navrata poslušala. Ukoliko bi bio romantičan, po starom verovanju znači da bi Slavnić mogao ponovo dobiti devojčicu.

Inače, Anđeli u prilog ide što je mlađa, jer žene koje su "odmakle" sa godinama, uglavnom rađaju devojčice, uveren je bivši robijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mila

30.03.2023 11:50

jadna je to osoba,i nije to dvojka to je krpara

Vojvotkinja Tolstoj

30.03.2023 21:24

Šta očekivati od Gutačice i robijaša...