CRNI JANJUŠE, ŠTA TI TO VIRI IZ ZADNJICE?! Osvanula skandalozna fotka zadrugara, svima za oko zapala STVAR iz bokserica! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna fotografija aktuelnog zadrugara, Marka Janjuševića Janjuša, preplavila je društvene mreže.

CRNI JANJUŠE, ŠTA TI TO VIRI IZ ZADNJICE?! Osvanula skandalozna fotka zadrugara, svima za oko zapala STVAR iz bokserica! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

Nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš je često predmet komentarisanja brojnih korisnika društvenih mrež, zbog njegovih šaljivih izjava, ali izdanje u kojem je sada uhvaćen u rijalitiju, mnoge je nateralno da dobro protrljaju oči.

Naime, bivši dečko Maje Marinković, koji se očigledno malo opustio, pa isturio zadnjicu dok je bio u donjem vešu, nije ni slutio da će postati predmet sprdnje u spoljnom svetu, a za sve je kriva bela mrlja u boksericama, nalik tamponu.

Ovaj kadar mnoge je nasmejao, ali i zbunio, s obzirom da nikome nije jasno o čemu je ovde tačno reč, ili je pak, kontroverzni zadrugar rešio malo da se našali u njegovom stilu.

"Je l' ovo kod Jaška čep, pošto je rekao da neće imati odnose?", "Gospode pomiluj", "Izgleda da ima šuljeve", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading