ZVEZDANOVA MAJKA POKUŠALA DA SE UBIJE? Ana otkrila JEZIVE detalje: Moj sin ju je spasio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.02.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Zvezdana Slavnića pokušala je da se ubije.

ZVEZDANOVA MAJKA POKUŠALA DA SE UBIJE? Ana otkrila JEZIVE detalje: Moj sin ju je spasio! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić ponovo je Zorici Marković otkrila detalje odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

- Žana mi je sinoć prišla, i kao misli da treba da ostane na ovome, da se zaustavim, pričala je baš sa Mićom, iskulirala sam. Kao moj ti je savet, neka ostane na ovome, ja se napravim luda. Mići ne ide u prilog, kao ja ti se ne mešam, inače je ona stava da ne treba iznositi prljav veš. Kad sam to čula bilo mi je jasno, ona to misli - rekla je Ana.

- Oni nisu uspeli Miljana da okrenu. Po meni stvar je vrlo je*ena samim tvojim ulaskom, oni su prošli najgore faze, njegovo ponašanje, gde si imala strah, sve to znaš, a donekle ti je jasno. Svi su se okrenuli protiv tebe, samim tim protiv mene, ja sam nebitna, ja ću da se rvem, a to ne teba da te dotiče. Ti to nemoj da razmišljaš, to isključi, ne svađaš se, ne vičeš, mirno kažeš onako kako jeste. Ovde nema niko pravo da diriguje kako ćeš da se ponašaš u smislu osećanja i šta ćeš da kažeš, niko nema pravo osim same tebe - rekla je Zorica.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila da je Zvezdanova majka pokušala da se ubije

- Ja moram da ti kažem da dosta ovih stvari moj sin nije znao, i mene to plaši, on će sve ovo da trpi u sebi. On je drugačiji od ćerke, mene to tek sada ubija. On je znao za stan i za kocku, ali nije znao za ovo drugo, ove teške stvari. Hoću li ja njemu drugačije izgledati u njegovim očima sada? Moj sin je spasio njegovu majku kada je htela da skoči da se ubije, znaš koje su to traume - govorila je Ana kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading