BIĆE SVEGA, DOSTA SAM ĆUTALA I TRPELA: Zorica Marković dala svoj sud o odnosu Zvezdana i Ane! BESNA KAO RIS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i aktuelna učesnica "Zadruge 6" Zorica Marković besna je na sve koji smatraju da traži kadar preko Ane!

BIĆE SVEGA, DOSTA SAM ĆUTALA I TRPELA: Zorica Marković dala svoj sud o odnosu Zvezdana i Ane! BESNA KAO RIS! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Mikica Bojanić su u pušionici razgovarali o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

- Opterećen je ko će koji biti i to je razlog njegovog jadnog ponašanja. Kaže neko mu je posalo snimak kako pevam ministrima, a meni je žao što nije video gde je sedeo džukela. To su moji prijatelji, ja te ljude ne spominjem i rijaliti im nije interesna svera. Da li bi se neko zaista bavio sa Filipom Carem. Ani Ćurčić je sve jasno, a kako će žena da funkcioniše to je samo njena odluka. Ne pita me, pita samo kad joj je nejasno što se Neca druži sa njom. Rekla sam joj jer su se svađali sa celom kućom. Kaže da nju ne zanima sa kojom su namerom tu i ne pune joj glavu sa donjim delom stola- počela je Zorica, pa je nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković prepričava Mikici svađu sa Filipom Carem

- Mikice, ti nisi rijaltii igrač, oni igraju igru. Ali ti tu sediš, kao što ja ovde sedim svih pet sezona. Ušla sam i sela tu. Isto se slika svuda, nije mi stalo do kadra.

- Zorice pričamo o tome, nema potrebe. Kao da tebi i meni treba slika - rekao je Mikica.

-Biće svega, dosta sam ćutala i trpela. Ovde popušim cigaru, popričam sa svima. Niti koga diram, niti ogovaram, niti nagovaram, a sve se svaljuje na mene jer pijem kafu i pričam sa Anom - besna je Zorica.

-Ja ne vidim to tako - rekao je Mikica.

-Ja ću biti uz nju i ginem ako kažem da sam uz nekog. Hoću jer je razumem. Bitno mi je da tebe u tim pričama nema nigde, niti imam bilo šta protiv nekog ako se druži sa Zvezdanom i Anđelom. Imaš pravo - rekla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković besna Zadruga 6

Ti generalno vidiš ko šta radi i nema potrebe pričati o tome. Ja se reakcijama vodim. Mene kad neko dirne ja odmah reagujem, ali nikoga ne diram. Što se Nece i Pece tiče, dečko kaže, a ja znam da je to tako, oni mogu da igraju i dr*aju ku*ac, ovaj mali mi kaže: "Ti da me ne podsećaš na oca, kao veseljak". Prva stvar gde me je opsovao je bilo kad me je pitao da li sam nešto rekao, a on je preneo pogrešno. Dečko se bavi drugim stvarima - izneo je svoje mišljenje Mikica.

-Shvatila je ona - rekla je Zorica.

- Ona je mene tad zvala i rekla da ne prenesem Neci, pošto je on njoj preneo. On je njoj rekao da sam ja rekao da će Anđela i Zvezdan biti zajedno, a ja to nisam pomenuo. Tu ga ja najstrašnije iznapušavam. Mene boli ku*ac i za nju i za Zvezdana i za Anđelu. Zvezdan i ja smo od početka dobri, zajedno smo u početku, ali i da smo napolju i da hoće da se razvede naravno da ću biti uz njega. Postupak jeste katastrofalan i to je njihova stvar, ali ja neću zbog toga da izgubim prijatelja, kuma - rekao je Mikica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading