OVA DEVOJKA JE PARAMETAR ZA BLAM I SRAMOTU: Anđelini fetiši se nastavljaju, prvo cuclala Zvezdanove prste, sad ga stimuliše preko butina! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ponovo zgrozila javnost ponašanjem.

OVA DEVOJKA JE PARAMETAR ZA BLAM I SRAMOTU: Anđelini fetiši se nastavljaju, prvo cuclala Zvezdanove prste, sad ga stimuliše preko butina! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ležali su u pabu "Prijatelji". U jednom trenutku Anđela je ustala i uzela vlažne maramice, kako bi Slavniću olakšala malo muke. 

Naime, ona je uzela vlažne maramice i njima sve vreme brisala Zvezdanove noge, u čemu je on uživao.

Podsetimo, Anđela je pre samo nekoliko dana masirala Slavniću stopala, pa mu ih je čak i ljubila. 

- ,,Ova devojka je sinonim za blam, fetišarka", ,,Anđela ne zna za blam, njoj je to prirodno stanje" - bili su samo neki od komentara. 

 

Javnost je zgrožena ponašanjem Slavnićeve ljubavnice, koja se ponižava iz dana u dan sve više i više, a ovo je samo jedan od načina kojima je pokazala koliko je spremna ponizno da ode. 

Nekoliko minuta pre ove situacije, Ana Ćurčić pokušavala je da oraspoloži Slavnića i da ga ušuška, pa je zarežala na Anđelu i oterala je iz paba. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ja

19.02.2023 17:02

Ne mogu da verujem , kako ste svi uzjahali ovu devojku !!! Kao da nikad niko nije bio zaljubljen !? Ona radi sve sto svi mi radimo sa voljenom osobom !! Mnogo pokvarenija je ,, ucveljena ,, Zvezdanova supruga , sve sto radi, radi smisljeno, pravi manipulator !!! Nije Andjela bila u braku, nego Zvezdan, koga retko ko okrivljuje !!!! Ostavite vise ovo dete na miru , tako ste isto radili i Luni , a recimo, Maja Marinkovic, totalno nemoralna i nenormalna devojka, ne dozivljava nista slicno !!!!!

Sava

19.02.2023 21:17

@ja - "ja", jadna ili jadan ti! Svi to radimo ali bez publike a naročito pazimo da nam to ne gledaju roditelji, deca, braća i sestre, kumovi i drugovi, komšije i milioni drugih. I da, ostavite ovo dete više na miru, (kako "ja" ksže), ne podržavajte ovaj bolestan odnos veličqjući lažnu ljubav sa njegove strane. Smilujte se na njene roditelje koji sve ovo gledaju i umiru od sramote (tako kažu komšije). Ne podržavajte nego joj savetujte da ide svojoj kući i porodici i prestane se sramotiti. Mlada je devojka, pogrešila je, zaljubila se u pogrešnu osobu, zaboravit će se kroz neko vreme i oprostit će joj onaj ko joj treba praštati. Svi mi koji gledamo, čitamo i pišemo samo smo trenutni posmatrači i komentatori njenog života. Beži Anđela u sigurnost svog doma i jedine iskrene zagrljaje i ljubav a to je tvoja porodica. Želim da ti večeras napustiš Zadrugu i potraži ljubav negde gde i treba da ljubsv nađe tvoja mladost.

Aba

19.02.2023 17:26

Zar Anđela ne mora biti u izolaciji i bez kontakta sa ostalima? Ona sedi i leži u Pabu, kuha supu, sinoć dok su bile nominacije oni sede i ljube se na kauću...Produkcijo, sve je izgubilo smisao, pravila ne postoje odavno.