OGLASIO SE ACA BULIĆ, ULAZI U ZADRUGU? Stoji uz Anu i želi sve da učini za nju: Ljubavi, uz tebe sam, zaštitiću te!

Autor:

Zadruga

19.02.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić se oglasio i progovorio o Ani Ćurčić.

OGLASIO SE ACA BULIĆ, ULAZI U ZADRUGU? Stoji uz Anu i želi sve da učini za nju: Ljubavi, uz tebe sam, zaštitiću te!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Drugarica Ane Ćurčić Milena Kačavenda i Anin bivši dečko Aca Bulić oglasili su se na društvenoj mreži Instagram gde su otkrili da žele da joj pomognu i da su uz nju.

- Znate ko je Aca Bulić. On i Ana su nekada bili emotivni partneri i moram da napomenem da je Aca pravi muškarac. Došla sam kod njega iznenada i on me je bez sve šale odmah pitao: "Milena, šta je plan, kako da pomognemo Ani. I dalje ne znamo kako će se ovo odvijati, ali ćemo joj pomoći - rekla je Milena, a potom se obratio Aca:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aca Bulić i Milena Kačavenda

- Našli smo se da joj pomognemo, bez obzira na cenu. Bio sam sa njom pre 35 godina, ali bez obzira, ona je divna osoba i moja prva ljubav. Ana nije tip koji može da se snađe u rijalitiju. Uradićemo sve da se ona osvesti i sama spozna neke stvari. Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz te neke zablude. Svojim ponašanjem samo čini loše sebi i svojoj deci.

Njih dvoje su odgovarali i na pitanja ljudi koji su pratili njihov lajv, a jedno od njih je bilo upućeno Aci i ticalo se njegovog mišljenja o Zvezdanu Slavniću.

- Ne bih ulazio u to, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom ja bih je podržao. Ali sam taj odnos između njih... Ako stvari ne idu, onda to treba preseći - rekao je Bulić kratko.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aca Bulić

- Ovo nije dogovoreno, ovo je vanredno uključivanje. Pitala sam ga šta bi rekao ako nas pozovu da uđemo, on je čovek bez razmišljanja rekao da bi ušao! Ali mi nemamo nikakav poziv, nikakvu potvrdu. Za sad možemo da pošaljemo poklone da se Ana motiviše - rekla je Milena, a Aca je otkrio šta bi rekao Ani.

- Rekao bih "Ljubavi, glavu gore, samo pozitivno. Imaš moju podršku kao nikada do sad". Svaka žena zaslužuje podršku u tako teškim situacijama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aca Bulić o Ani

- Zašto Zvezdan ne dozvoljava da Ana priča o tebi? - bilo je jedno od pitanja.

- Ne bih to da komentarišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jasna

19.02.2023 15:23

Tako to rade pravi mangupi i gradske face.Svaka čast!