PADAJU MASKE! Ana i Aleks udarile jedna na drugu, Nikolićeva ljubavnici dala podršku, Ćurčićeva doživela POMRAČENJE, pa joj uputila POZDRAVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić u klinču.

PADAJU MASKE! Ana i Aleks udarile jedna na drugu, Nikolićeva ljubavnici dala podršku, Ćurčićeva doživela POMRAČENJE, pa joj uputila POZDRAVE! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Sinoć je tokom ''Nominacija'' došlo do rasprave između Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić. Aleksandra je najpre ustala i obrazložila koga i zbog čega nominuje.

- Počeću od Anđele. Ona je neko koga sam upoznala prošle sezone u Zadruzi i pošto sam kasnije ušla ona mi je zapala za oko, hvalila sam je sa svojim prijateljima i mislila sam da je konačno jedna normalna, lepa, vaspitana devojka ušla. Imale smo dobru relaciju, nikad nismo imale raspravu i svađu. Ove sezone se desilo šta se desilo i imala je pravo da me napadne. Moja greška, ja sam pogrešila. Ona je zaljubljena i normalno je da se raspravi sa mnom, posle sam joj objasnila. Ona meni ništa loše nije uradila. Uradila je loše samo sebi i Ani. Mislim da je Anđela iskrena u ovom odnosu, da se zaista zaljubila i da joj je stalo do Zvezdana. Ne igra rijaliti, ne vodi se pričama od spolja. Ona u ovoj situaciji ne igra rijaliti. Naštetila je najviše sebi. Bila je neko ko je bio primer devojkama,a ove sezone snosi posledice - rekla je Aleks, pa nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

- Što se tiče Zvezdana, ne dopadaju mi se neke stvari. Npr polivanje Ane prasetom. Ne treba da dovodi sebe u takve situacije. On ima prava da započne novi život. Smatram da Ana ne treba da napada Anđelu jer sa njom nema ništa, kriv joj je Zvezdan. Ima te neke osobine, kad smo Filip i ja bili u svađi on je gledao da ga smiri, sedeo je sa nama i jeo na silu dok Filip nije došao sebi. Isto hoće da pomogne, hoće da posavetuje, ali neke stvari ne radi dobro.

Marko Đedović je istakao da je Anino mišljenje da Aleksandra ima duple aršine.

- Ne, Anđelu ne interesuju npr Bilalovi komentari. Ana je promenila mišljenje o meni zbog priče Bilalove - rekla je Aleks.

- Da, ja inače nisam gledala rijaliti. Stala sam za nju kao žena za ženu - rekla je Ana.

- Krenućeš da pričaš kad ja završim. Ona meni priča da je plakala zbog mene, da ga je ostavila zbog mene, da je mene Dejan ostavio. Što nije to rekla odmah - rekla je Aleks.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Rekla je u pušionici da je sve to znala, ali da te je držala u šaci, a da ju je Bilal naveo da ti kaže - rekla je Miljana.

- Ispala sam i ja loša prema Zvezdanu, davala sam mu možda neke signale. Tebi je Ana do rijaltiija, trebala si da kažeš odmah kako jeste. Ja sam pogrešila. On možda jeste bio navalentan - rekla je Aleks.

- A ti nisi znala da se odbraniš - rekla je Ana.

- Odbranila sam se ja itekako. Ništa se nije desilo, a ja sam se uplašila - rekla je Aleks.

- Bilal je meni rekao da se moji stavovi od spolja kose sa stavom kojim sam prišla Aleksandri. Kad se desila scena kad joj je Zvezdan prišao na način na koji joj je prišao. Dok je bila sa Dejanom, nakon raskida je išla ka Zvezdanu, a onda joj je Car okrenuo igricu. Da je Zvezdan hteo, po meni je tad mislio na mene, ali da je krenuo ka njoj ona bi bila sa njim. Nemoj da praviš da si ti fina, a on neko ko je loš - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Ti njega sputavaš i dovodiš do nervnog sloma. je*iga, ima novu devojku i tako je kako je - rekla je Aleks.

- Filip je Zvezadnu predložio Aleksandru i rekao da mu ona više parira. Zvezdan je otvoreno pričao da bi bio sa njom. Dala mu je povod. Ne treba da priča ne znam, pusti, jer onda ne psutiš da ti on priđe. Poljubac nije bio i stojim iza toga. Zvezdan ju je pozvao i prekrili su se ćebetom. Ja sam Zvezdana zaštitila, i raskid Aleksandre i Cara. Rekla sam Aleksandri da sam mnogo ružnih stvari čula o njoj jer sam žena iz Beograda, ali da se ne vodim pričama i da želim napolju da čujem od nje - rekla je Ana.

- Rekla si da bi volela da ti ja ispričam spolja jer veruješ da se ja kajem. Ja se ne kajem jer ništa loše nisam radila. Jako je mizarno da se baviš sa mnom i time šta sam radila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Neka bude da sam se bavila tobom. Volela bih da Milica Veselinović ustane - rekla je Ana.

- U tom trenutku sam bila slobodna i mogla sam da radim šta mi se ćefne. Poslala sam Zvezdana. Završila sam. Znam vezano i za njenu najbolju drugaricu, htela si da mi  napakuješ priče za nekog njenog. Tvrdim da je jedino Anđela iskrena - rekla je Aleks.

- Pozdravio te Džoni i fudbaleri - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading