ANĐELA TEŠKO MOŽE DA ZATRUDNI!? Crnogorka krije veliku TAJNU od Slavnića, bila je u DEPRESIJI i išla po MANASTIRIMA, on će poludeti i ŠUTNUTI je!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan želi da mu Anđela rodi troje dece, a ona krije istinu od njega.

ANĐELA TEŠKO MOŽE DA ZATRUDNI!? Crnogorka krije veliku TAJNU od Slavnića, bila je u DEPRESIJI i išla po MANASTIRIMA, on će poludeti i ŠUTNUTI je!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić je kao tinejdžerka imala užasnu upalu jajnika, posle čega su joj lekari rekli da će imati velike probleme da dobije naslednike. Iako Crnogorka obećava dečku Zvezdanu Slavniću troje dece, brak i ljubav do smrti, sve to će pasti u vodu ako bude saznao da ona ima problem sa začećem i da će biti potrebno dosta truda.

Naime, sa 18 godina imala je velike zdravstvene probleme koji su prouzrokovali haos u materici. Prognoze lekara su bile takve da ona 80 odsto ne može da ima decu, ekskluzivno saznaje Rijaliti.

- Anđela iza fasade lepotice i bezgrešne devojke, iza osmeha, krije velika tuga i mnogo tajni. Ona je, kao mala, sanjala mnogo dece, muža, rečju - veliku porodicu. Onda se nakon jednog zimovanja toliko razbolela i dobila toliko jaku upalu jajnika i materice da je bolovala mesecima i lečila se antibioticima. Njeni su bili baš zabrinuti i molili su se bogu da ona preživi i bude ona stara. "Mislila sam da ću da umrem. Bolovi su bili nesnosni. Cela utroba me je bolela da sam jaukala od bolova. Nisam znala gde se nalazim", ispričala mi je Anđela jednom - počinje priču njena prijateljica koja je upućena u sva dešavanja vezana za njenu situaciju, pa nastavlja dalje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Kada je nekako i ozdravila, ispitivanja su pokazala da su posledice užasne. Lekari su joj bez milosti saopštili da je upala ostavila velike posledice i da su šanse da se ostvari kao majka teške. Upale i silni lekovi koje je koristila uništili su joj matericu i jajnike. "Bolje da sam umrla nego što sam ovo čula. Za šta sam ja sada?! Kome trebam kada ne mogu da imam dece? Ko će da se oženi mnome", jadikovala je ona nakon što je uradila sve analize i saznala gorku istinu. Baš je bila u depresiji. Išla je u razne manastire da se moli za sebe. Njoj je to stalno u glavi sada. Ubedila je sebe da je zdrava, ali onda kada su njeni momci spominjali decu, bežala je od njih.

Prijateljica lepe Crnogorke nam u nastavku priča i kako će se dalje odvijati situacija između zadrugarke i momka s vrelog asfalta.

- Zvezdan nema pojma za ovo. Ona mu nije rekla da je imala zdravstvene probleme i da će teško moći da zatrudni. On ima samo jedno dete i zakleo se da će ih imati barem još dvoje dok je još u godinama kada može da izgura sve to. Kada je čula za njegove želje, Anđela je počela da mu prodaje priču da će mu ona roditi troje dece. Sve je to mala mogućnost jer ona zna da ima svega 20 odsto šanse da se ostvari kao majka. Ipak, veća je mogućnost da se to ne desi nikada. Za njen slučaj potrebno je veliko strpljenje i mnogo živaca. Zvezdan će da poludi kada bude saznao da ga je lagala i da ne može da mu podari decu, koju on silno želi. On će nju da šutne kao prethodni momak s kojim je bila. Mislim da neće da je pogleda. To će da joj bude kazna jer je ćutala i lagala da će mu roditi decu - završava njena prijateljica.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić je imala tešku upalu jajnika

Zvezdan: Hoću da mi Anđela rodi tri sina!

Zvezdan Slavnić obećao je Anđeli Đuričić da će se venčati i da će joj biti veran do groba. Momak koji je ostavio suprugu zbog mlađe Crnogorke polaže u nju velike nade i ima planove.

- Želim da mi budeš žena i da mi rodiš tri sina. Ako bude i jedna ćerka, nema veze. Ali sinovi su prioritet. Ako budeš majka moje dece, sve ću da ti dam. Bićeš kraljica - rekao je on Anđeli, ne znajući za njene probleme.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić

Ostavljala sve svoje momke!

Anđela Đuričić imala je probleme da ostane dugo pored nekog dečka jer se plašila da će joj tražiti brak i decu. Ona je svakog dečka ostavljala onda kada je situacija postajala ozbiljna i išla ka tome da pređu korak sa zabavljanja na nešto ozbiljnije.

- Odlazila je bez pozdrava jer nije mogla da se suoči s istinom da teško može da bude majka. Mnogi ni danas nisu saznali zašto ih je Anđela ostavila kada je bilo najlepše - kaže izvor blizak Đuričićki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

18.01.2023 21:02

Sve će te vi to objasniti Zvezdanu da je imala tešku upalu!?

Dr

18.01.2023 23:50

Bas neka dobra drugarica,fuj. Kad si tako dobra reci joj da ona mora da leži ,a ne da ga jaše ako hoće decu i da posle visoko podigne noge uza zid jedno sat vremena.