ŽIVIM KAO ROBOT! Mirka Vasiljević nikad iskrenija o životu sa Vujadinom: Funkcionišem da njegova karijera NE TRPI!

Autor:

Zabava

17.01.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otvorila dušu.

ŽIVIM KAO ROBOT! Mirka Vasiljević nikad iskrenija o životu sa Vujadinom: Funkcionišem da njegova karijera NE TRPI!

Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević bila je gost u jednoj emisiji gde je govorila o svom životu sa Vujadinom Savićem i četvoro dece.

- I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane... Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati... Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene - priznaje Mirka i dodaje da joj se dešava da pomeša imena dece:

Foto: Republika

Mirka Vasiljević

- Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate - kaže Mirka.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević o Vujadinu Saviću

Ona je otkrila i da Vujadin najviše voli da se šali na njen račun, dok je on ispričao kako ju je uhvatio da krišom jede slatko. Istakao je i da vi voleo da budu u braku, te da bi ona trebala malo više angažuje oko svadbe, kao i da su mu ona i deca uvek na prvom mestu.

- Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa je to da se ja krijem, da uzmem kutlaču... Pa ako treba od njih da se krjiem... Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično - rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading