UKRAO 4.000 DINARA PA POTEGAO PIŠTOLJ NA POLICIJU: Imao podebeo kriminalni dosije - evo ko je razbojnik koji je likvidiran na Karaburmi

Autor:

Hronika

17.01.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć tokom potere policije za razbojnikom M. M. (64) koji je prethodno uz pretnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu odigrala se prava drama.

UKRAO 4.000 DINARA PA POTEGAO PIŠTOLJ NA POLICIJU: Imao podebeo kriminalni dosije - evo ko je razbojnik koji je likvidiran na Karaburmi

Foto: Printskrin

Razbojništvo se dogodilo juče oko 21 sat u Mirijevu, nakon toga se razbojnik naoružan pištoljem udaljio ka Paliluli.

- Patrola policije odmah nakon prijave krenuli su u potragu za razbojnikom i uočili ga u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19. On je, naime odgovarao opisu koji je dala osoba koja je prijavila razbojništvo  - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da su policajci izašli iz vozila i prišli osumnjičenom on je izvadio pištolj.

- Uperio je pištolj ka policajcima, bilo je čini se pitanje vremena kada će zapucati. Jedan od policajaca je pucao iz službenog pištolja i pogodio razbojnika. Odmah su zvali hitnu pomoć ali razbojnik je ubrzo preminuo - objasnio je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima razbojnik koji je upucan poznat je po različitim krivičnim delima policiji. 

Republika

Foto: Printskrin

 

 

- Kod ubijenog razbojnika je pronađena lična karta sa identitetom osobe M. M. i pištolj sa šest metaka, kao i novac koji je opljačkao oko 4.000 dinara. Zanimljivo je da su serisjki brojevi na pištolju izbrušeni. Inače, ukoliko je zaista reč o osobi koja je navedena u dokumentima koja su pronađena kod ubijenog razbojnika, reč je o osbi koja ima deblji kriminalni dosije. Između ostalog u dosijeu ima ubistvo, razbojništvo, nelegalni posed oružja - kaže naš sagovornik.

Kod njega je pronađen pištolj M 70.

Nakon upozorenja da spusti oružje, policajci su ispalili tri metka i ubili ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading