ZVEZDAN OSTAO BEZ GAĆA! Tresao se jorgan žestoko, ZADOVOLJAVALI se i UZDISALI pred svima, Ana sve GLEDALA, nastao haos: Helga, PERI RUKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavniću i Anđeli popuštaju kočnice.

ZVEZDAN OSTAO BEZ GAĆA! Tresao se jorgan žestoko, ZADOVOLJAVALI se i UZDISALI pred svima, Ana sve GLEDALA, nastao haos: Helga, PERI RUKE! (VIDEO)

Foto: instagram, ATA Images

Anđeli Đuričić, ljubavnici šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' kočnice sve više popuštaju, reklo bi se. Naime, ona i njen dečko Zvezdan Slavnić su se juče prepustili strastima u punoj sobi zadrugara, razmenjivai nežnosti i poljupce, a kako stvari stoje, svoje igrarije su nastavili pod jorganom da ih niko ne vidi.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić se zadovoljavaju pod jorganom

Prekrivač se pomerao gore-dole, a u jednom trenutku je čak sevnula i Zvezdanova zadnjica što su svi primetili, a društvene mreže se usijale.

- Ostao nam Zveki bez gaća koliko vidim! Nastavila nam Helga tamo gde je sa Matejom stala, bolje da nisu mesta menjali, ova bi ga diskretnije odradila nego Zveknuti šta uradi! Rukice se peru inače posle drkotine, ne trpaju pod nos - glasi komentar korisnika jednog profila koji je podelio snimak.

Ono što je takođe zanimljivo, jeste da je među prvima ovaj snimak, ali i komentar na njega lajkovala Zvezdanova dugogodišnja partnerka Ana, koja očigledno ne propušta dešavanja u Beloj kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

19.01.2023 19:23

Kakav pogani matorac, a i ova glupača Crnogorka što ističe svoju čast!! Dobro je da u ovom slučaju postoji Marija Kulić, ne gotovim je zbog Vrbice i što je upropastila Miljanić ( što je tera da donosi pare), ali je tata- Mata za Zvekija i Anđelu. Uveli nije ništa bolji od Kristijana ( na Kristijana smo se još i "navikli", on je i povratak. Ovaj je veći osvetnik od Kristijana! A i Moka Slavnić neka ćuti = njegovo vreme odavno je prošlo, NE liči pravom sportisti da igra rijaliti i navija. Osmanu Karić- već liči !!