DRUGAČIJA JE, ČAK MALO I STIDLJIVA! NEMA ISTE OBRVE KAO NJEGOVE BIVŠE! Ivana Šopić otkrila sve o novoj devojci Dejana Dragojevića

Autor:

Zadruga

16.01.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve!

DRUGAČIJA JE, ČAK MALO I STIDLJIVA! NEMA ISTE OBRVE KAO NJEGOVE BIVŠE! Ivana Šopić otkrila sve o novoj devojci Dejana Dragojevića

Foto: Republika

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević ponovo je srećan u ljubavi nakon ljubavnog kraha sa Aleksandrom Nikolić. Iako je nedeljama unazad krio od javnosti tvoju izabranicu Jovanu, na dočeku Srpske Nove godine uhvaćen je u provodu s njom.

Voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić koja se te večeri provodila u njihovom društvu otkrila je svoje utiske o ovom ljubavnom paru. 

Republika

Foto: Republika

Ivana Šopić

 

Deluju mi veoma skladno, ona je prelepa, ista Aleksandra Prijović, taj tip devojke! Rasna crnka i nema iste obrve kao njegove bivše. Drugačija je, čak malo i stidljiva. Nisu sklanjali ruke jedno sa drugog, plesali su i ljubili se celo veče! Drago mi što ga vidim srećnog, kada uporedim ovu Srpsku Novu godinu i prošlu i Dejana tada i sada, skroz druga priča! Mada je i sad imao blizak susret sa čašom, a to vam sada šaljem, vadim štek-snimak! A kad smo kod šteka, neke stvari se ne menjaju, Dejan je po odlasku pokupio energetska pića što su ostala, za poneti, da se ne baci! Stari je to "ekonomičar", a Karić i ja stare lisice kojima ništa ne može da promakne - poručila je Ivana za "Pink".

Republika

Foto: ATAImages

Dejan Dragojević sa novom devojkom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading