PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Dala sinu neobično ime latinskog porekla, a evo kako izgleda odmah nakon POROĐAJA: Nisam spavala 24 sata (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić danas je na svet donela dečaka.

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Dala sinu neobično ime latinskog porekla, a evo kako izgleda odmah nakon POROĐAJA: Nisam spavala 24 sata (FOTO)

Foto: instagram.com

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Andrijana Radonjić porodila se u toku današnjeg dana i na svet donela sina.

Andrijana Radonjić i njen partner, Fran Mikulić, su sinu nadenuli ime Vito, o čemu je bivša zadrugarka sama obavestila pratioce na društvenim mrežama.

Naime, novopečena mama je na Instagramu objavila prvu fotografiju sina iz porodilišta uz kratak opis: "Vito".

Republika

Foto: instagram.com/ andrijana_official

Andrijana Radonjić se porodila

Inače, ime Vito je latinskog porekla, a izvedeno je od reči "vita", što znači "život". Ime se veoma rasprostranilo u raznim oblicima posle srednjeg veka u čast svetog Vida koji je jedan od najznačajnijih ranohrišćanskih svetitelja. Postoji tumačenje i da je ime izvedeno od starogermanskog "vidu" što znači "drvo", "šuma", ili od starogermanskog "vitus" što znači "voljan".

Andrijana je nakon toga otkrila i kako izgleda nakon porođaja, te istakla da nije spavala 24 sata.

- Posle malo manje od 24 časa ne spavanja, bolova i ko zna čega sve, evo jedne sličice da me vidite kako sam ipak i pored svega i dalje slatkica, i to bez filtera - napisala je bivša zadrugarka u okviru svoje objave, pokazavši i da se ne odvaja od svog naslednika.

Republika

Foto: instagram.com/ andrijana_official

Andrijana Radonjić nakon porođaja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading