Marija Kulić i Bebica stigli u Klinički centar: Miljanina majka SLOMLJENA zbog ćerke! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić stigla je u Klinički centar gde je smeštena njena ćerka Miljana.

Marija Kulić i Bebica stigli u Klinički centar: Miljanina majka SLOMLJENA zbog ćerke! (FOTO, VIDEO)

Foto: Srpski telegraf

Foto: Srpski telegraf

Majka Miljane Kulić slomljena je zbog cele situacije sa ćerkom, kojoj se zdravstveno stanje zakomplikovalo nakon operacije želuca u Turskoj.

Miljana je već nekoliko dana u Kliničkom centru u Beogradu gde se lekari bore da stabilizuju njeno stanje.

Miljanina majka stigla je u Klinički centar sa njenim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a iako su posete zabranjene, Marija je neprestano u krugu bolnice kako bi bila u stalnom kontaktu sa lekarima, a kako kaže, iščekuje rezultate analiza i nada se da će biti promena nabolje.

- Čekam nove infromacije. Miljana je i dalje u šok-sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promena, šta će da mi kažu... Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odeljenje - vidno uznemireno je rekla Marija za Pink.rs i dodala:

Foto: N. Pančić

Marija Kulić i Bebica

 

- Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odeljenju, ona je svesna svega, svesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Posete su strogo zabranjene zbog korone, ne mogu da je vidim, džaba idem tamo.

Prezadovoljna je načinom na koji doktori brinu o njenoj ćerki, a ne krije da je uznemirena i da je najviše brine tromboza, koja je Miljani dijagnostikovana.

 

- Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne. Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može - kroz suze poručuje Marija.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

08.08.2022 11:54

Znali su da je takva operacija vrlo rizična. Sada samo da se čeka da lekovi i njen organizam pobede.