Macanović van sebe, kampuje kod Kliničkog centra, pa poručio: UBIO bih se da Miljana nije preživela!

Autor:

Zadruga

04.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica teško podnosi što je razdvojen od Miljane, pa se požalio prijatelju koji je non stop sa njim i koji ga prati u stopu.

Macanović van sebe, kampuje kod Kliničkog centra, pa poručio: UBIO bih se da Miljana nije preživela!

Foto: Instagram printscreen

Dečko rijaliti-zvezde Miljane Kulić Nenad Macanović Bebica kaže da bi sebi oduzeo život da se njoj nešto desilo s obzirom na to da je bila u kritičnom stanju kada joj se zdravstveno stanje pogoršalo posle operacije želuca. Bebica se ispred Kliničkog centra u Nišu žalio prijatelju kada je krenuo u posetu Miljani, pa je objasnio da mu niko nije verovao da bi zbog nje bio spreman da digne ruku na sebe.

- Nenad je Miljani u posetu došao s drugom, a pre nego što su ušli u zgradu, sedeli su ispred ulaza. Rekao mu je da bi se ubio da joj se nešto desi i da je o tome pričao s porodicom. Kazao mu je da niko nije verovao kad je to pričao jer ljudi sumnjaju u to koliko je voli, ali ga to ne pogađa. Zna šta oseća prema Miljani i da je spreman da joj pređe preko svega, što je u rijalitiju i pokazao kad ga je varala s Lazarom Čolićem Zolom. Oprostio bi joj svaku prevaru jer zna da ni ona ništa od toga ne radi namerno. Tu su i Siniša i Marija, njeni roditelji, koji ga vole i pričaju da je najbolji momak kog je Miljana imala - rekao nam je izvor iz Niša.

Foto: republika.rs

Klinicki Centar Niš

Bebica se juče u toku dana oglasio za medije, pa otkrio da je Kulićkino stanje stabilnije.

- Dobro je Miljana sada, oporavlja se! Još je pod stresom zbog svega što se izdešavalo i zbog toga kroz šta je prošla. Mi smo tu s njom non-stop, bodrimo je i hrabrimo, tu smo da joj pomognemo da što pre izađe iz bolnice. Vidi se da je tek sada svesna u kakvoj je situaciji bila, pa i sama vodi računa o svemu. Stalo joj je da što pre izađe i da bude sa svima nama napolju - rekao je Nenad Macanović.

Foto: Republika

Miljanina majka Marija Kulić

Inače, ekipa Republika posetila je u sredu Miljanine roditelje u Nišu, pa je njena majka Marija za naš list rekla da se svakodnevno moli u crkvi za ćerkino ozdravljenje, kao i da više puta u toku dana sa suprugom Sinišom ide u Klinički centar u posetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading