ISPALIO JE PRED SVIMA: Dalila se NABACIVALA Lukasu na nastupu, on joj pokazao SREDNJAKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.08.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je s drugaricom Marijanom Zonjić uživala u separeu pored bine, a kako je sve vreme spopadala pevača, on je grubo postavio na mesto.

ISPALIO JE PRED SVIMA: Dalila se NABACIVALA Lukasu na nastupu, on joj pokazao SREDNJAKA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević provodila se prekjuče na nastupu Ace Lukasa u Budvi, a kad je alkohol počeo da radi svoje, krenula je da mu se nabacuje, pa je pevač oduvao! Naime, Dalila je u izlasku bila s drugaricom Marijanom Zonjić i još nekoliko prijatelja, a kako je sedela za stolom tik do bine, koji je obično rezervisan za muzičare, celo veče je obletala oko folkera koji nije pokazao ni trunku interesovanja za nju, pa joj je pokazao srednji prst!

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević

- Dalila i Marijana su se sa društvom smestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sedele i snimale se telefonima da bi posle poskakale da igraju. Tu su prilazile neke devojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom. Posle, kad je predgrupa završila svoj deo, izašao je Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa sve vreme merkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča - kaže nam izvor na početku i otkriva da je neprijatna scena usledila kada se Lukas vratio s pauze da peva sledeći blok:

Foto: Instagram printscreen

Lukas pokazuje srednjaka

- Kad se Aca vratio s prve pauze, imao je veliki uvod u sledeću pesmu. Svirao je na klavijaturi i Dalili je prvo uzvratio mahanjem kad mu se javila, pa je to shvatila kao znak da mu priđe. Kad je došla do njegove klavijature, obratila mu se dok je snimala sve telefonom, a on joj je pokazao srednji prst. Tek tad je shvatila koliko ima sati, pa se posle povukla u separe.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević kod Ace Lukasa

Kako smo saznali, zadrugarka je posle neprijatne scene samo snimala provod u separeu, šampanjce koji su stizali i društvo s kojim je bila.

- Videlo se da je Dalili bilo neprijatno, posebno što su mnogi koji su se provodili pored videli šta je Lukas uradio. Marijana je pozvala Dalilu jer je videla šta se desilo, ali joj je ona odmahnula rukom i rekla da ninta drugo od njega i nije očekivala. Onda su opet ustale da igraju, naručivale su najskuplje šampanjce, pa se provod kod prijatelja nastavio do duboko u noć - kaže sagovornik.

Foto: Instagram printscreen

Dalila u akciji

Potvrdila da ima dečka

Dalila je nedavno na Instagramu podelila niz snimaka na kojima jasno može da se vidi da je u društvu nepoznatog muškarca, što je mnoge navelo da pomisle da bivša zadugarka ima novog dečka. Dalila je sada potvrdila da je u vezi s nepoznatim muškarcem s obzirom na to da je objavila i kratak klip na kom drži ruku misterioznog izabranika.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević ima novog dečka

Kao da ovaj snimak nije dovoljno zapalio mreže, ona je objavila još jedan video, gde grli svog dragog, a pored njih stavila je i katanac. Kako se spekuliše da dotični momak nije iz javnog sveta i pored nje ne želi da se eksponira, ona poštuje njegovu privatnost, pa ne planira još da mu slika i snima lice. Mnogi su odmah počeli da pričaju da je Dalila našla sponzora koji sve finansira, tako da na provod kod Lukasa nije potrošila ni dinar.

Dejan i Aleks proslavili šest meseci veze

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić proslavili šest meseci veze

Dalilin bivši suprug Dejan Dragojević i njegova devojka Aleksandra Nikolić pompezno su nedavno proslavili šest meseci veze. Iako su mnogi pričali da im veza neće uspeti van rijalitija, oni se vole više nego ikad, te su nedavno počele da kruže priče da će uskoro da padne i veridba. Oni su mesečnicu obeležili tako što su se osamili, a planiraju još nekoliko zajedničkih putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tina

04.08.2022 23:04

Koga još briga za ovu lakog morala? Od Ace je dobila ono sto je i zaslužila. Još samo da i vi novinari shvatite da ona nikoga me zanima, pa da prestanete vise da joj dajete ovoliku ničim zasluženu pažnju.