"Sveti Ilija je OŽIVEO Miljanu, slavićemo ga kao DRUGU SLAVU!" Marija i Siniša Kulić van sebe od SREĆE zbog poboljšanja ćerkinog stanja!

Autor: M. Pantić - D. Lukić

Zadruga

04.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ćerka mi je svakim danom sve bolje, pod konstantnim je nadzorom lekara, a primamo podršku sa svih strana da što pre ozdravi", priča majka Marija.

"Sveti Ilija je OŽIVEO Miljanu, slavićemo ga kao DRUGU SLAVU!" Marija i Siniša Kulić van sebe od SREĆE zbog poboljšanja ćerkinog stanja!

Foto: Republika

Bivša zadrugarka Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde je zbog zdravstvenih komplikacija non-stop pod nadzorom lekara, a majka Marija Kulić poručila je za Republiku da je njenu ćerku spasao Sveti Ilija s obzirom na to da je u utorak, na dan kada se obeležava ovaj svetac, izašla s odeljenja intenzivne nege.

Naša ekipa posetila je porodicu Kulić u Nišu, a Mariju i Sinišu prvo smo zatekli ispred Kliničkog centra nakon što su bili u poseti ćerki, pa su nam otkrili koliko su srećni jer zdravstveno stanje njihove naslednice ide nabolje.

- Miljana je svakim danom sve bolje i presrećna sam što su svi uz nju. Tu je konstantno pod nadzorom lekara, sa svih strana nam stiže podrška i želje da brzo ozdravi. Mogu da kažem da je Sveti Ilija spasao Miljanu, pa je tako izašla s intenzivne nege. Ovog sveca ćemo da slavimo kao drugu slavu! Ja inače idem non-stop i u crkvu, idem redovno posle posete njoj u Kliničkom centru, tako da se mnogo radujem što sve ide nabolje. Moje mesto je ispred bolnice i Saborne crkve, to mi je relacija dok Miljana ne izađe iz bolnice - rekla je Marija za naš portal.

Kako smo saznali, na dan pomenutog sveca Miljana je s odeljenja intenzivne nege, gde su pacijenti životno ugroženi, prebačena na poluintenzivnu negu, gde će u naredna tri, četiri dana lekari morati danonoćno da prate njeno zdravstveno stanje. Nakon što se uvere da je sve kako treba, ona će biti prebačena u drugu bolničku sobu.

Foto: youtube.com/Belle amie/E Stock

Miljana Kulić

Miljanin otac Siniša poručio je za Republiku da jedva čeka naslednicu da vidi u porodičnom domu.

- Dete mi je malo bolje i to mi je jedino važno. Stalno smo u bolnici i u kontaktu s lekarima. Nemam drugih želja, samo da mi se ćerka vrati kući i da je opet vidim u njenoj sobi. Mi se svi držimo zajedno, nadam se da će sve ovo uskoro da bude iza nas - rekao je Nišlijkin otac.

Podsetimo, Miljana je nakon operacije želuca i povratka u Srbiju odjednom osetila jak bol u stomaku, zbog čega se javila lekaru, a ispostavilo se da je došlo do povrede i krvarenja slezine, koja je, na kraju, izvađena.

Komšinica: Dvorište im je uvek najveselije, sad je tiho, kao da je neko umro


Prva komšinica porodice Kulić otkrila je da je odmah znala da je situacija s Miljanom ozbiljna s obzirom na to da se u porodičnoj kući niko ne čuje danima, a obično je uvek buka u dvorištu.


- Kulići su vesela porodica, kod njih se uvek nešto dešava i stalno je najveselije kod njih. Otkako se sve ovo desilo s Miljanom, kao da je neko umro! Niko se ne čuje, jedva da viđamo bilo koga u kući i dvorištu. Marija i Siniša su više u bolnici nego ovde, sestre Miljanine ne viđam, ma tuga. Nadam se da će Miksi da bude dobro i da će što pre sve da se vrati na staro - rekla je za naš list komšinica koja je insistirala da joj ne objavljujemo ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Republikanac

04.08.2022 07:47

Ako su vam vise ovi idioti Kulici glavna tema neka vam je na cast!

mileva

04.08.2022 09:40

Jedini spas za miljanu Toponica duzi boravak