Marija Kulić moli za POMOĆ: Ovo je Miljani HITNO potrebno, ko može neka POŠALJE!

Autor:

Zadruga

01.08.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je veoma loše, a njena majka Marija je progovorila o tome šta je njenoj ćerki hitno potrebno kako bi joj se stanje poboljšalo.

Marija Kulić moli za POMOĆ: Ovo je Miljani HITNO potrebno, ko može neka POŠALJE!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Marija Kulić oglasila se za medije i otkrila nove detalje o Miljaninom stanju. Marija je otkrila da su je lekari pustili da bude u bolnici, pa je sve vreme uz Miljanu koja je juče operisana i kojoj su lekari odstranili slezinu:

- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - kaže za Informer Marija koja apeluje na sve koji su u prilici pošalju Miljani neophodne vitamine:

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje - kaže uznemirena Marija Kulić.

Podsetimo Miljana je u Turskoj pre nedelju i po dana imala operaciju smanjenja želuca koja se po njenom dolasku u Srbiju iskomplikovala, te je rijaliti učesnica završila u Novom urgentom centru u Nišu gde su joj lekari odrstranili slezinu.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zika

01.08.2022 08:45

Od mene mozete da dobijete jedino k....

Dušan

01.08.2022 09:55

Vitamini će mnogo da joj pomognu. A ona u kritičnom stanju.

Leona

01.08.2022 23:18

Manite ljudi, pustite. Jel' vidite da je taj ljudski talog dobro osinut. Okretali stotine hiljada Eura a sad mole da im se salju vitamini, da mi Bog oprosti ako gresim. Nikom ne zelim nista lose, ali kao 'nasi ne valjaju' pa treba iz Amerike. Jos ce da tuze i bolnicu u kojoj je sad, kakvi su. Ustvari krivi su oni koji o njima pisu.

vwki

02.08.2022 04:50

Zalosno sta ste uradili od cerke.Nisam gledala Zadrugu,ali smo bombardovani naslovima.A ako Vam ne valjaju lekovi iz nase zemlje,onda je trebalo sve da uradite tamo gde je bolje.I da cerku vaspitate da postuje savete lekara.Nije vise oid zastitom svemoguceg.