"Vikala je da ne želi da UMRE": Miljana napravila HAOS u bolnici, tražila da je operišu BUDNU, doktori joj umalo OTKAZALI intervenciju!

Autor:

Zadruga

27.07.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se podvrgla operaciji smanjenja želuca, u javnost su dospeli novi detalji Miljaninog boravka u Turskoj i same intervencije.

"Vikala je da ne želi da UMRE": Miljana napravila HAOS u bolnici, tražila da je operišu BUDNU, doktori joj umalo OTKAZALI intervenciju!

Foto: Instagram.com

Rijaliti učesnica Miljana Kulić pošle nedelje podvrgla se operaciji želuca u Turskoj, a kako je njena mama Marija izjavila, ona se oseća dobro i intervencija je protekla u najboljem redu.

Međutim, kako prenose mediji, pre same operacije Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hiruški zahvat.

- Miljana je plašljiva i ona je za operaciju želuca jedva skupila hrabrost i snagu. Kada su ona i Marija stigle u Tursku i kada su joj opet uradili sve rezlutate i saopštili joj da ovog puta mogu da je operišu, Miksi je počela od sreće da plače. Sve je bilo okej i pripreme za operaciju su tekle u najboljem mogućem redu, sve do momenta dok nisu Miljanu krenuli da vode u salu. Tada je nastao haos, bukvalno je sa onim braunilama i infuzijom počela da silazi sa stola. Doktori su bili šokirani i pokušali da joj objasne da će da bude sve u redu i da mora da se smiri jer ne smeju da je uspavaju dok je uznemirena - navodi izvor za Star i dodaje: 

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Miljana Kulić

 

- Ona je plakala, vikala da joj zovu mamu i da ne želi da umre. U jednom trenutku se pojavila Marija, neko je pozvao da uđe u salu bukvalno i da umiri Miljanu. Ona joj je rekla da treba da veruje doktoru jer je u sigurnim rukama i da se smiri. Ništa nije pomagalo, Miksi je kukala kao da je operišu budnu, onda je doktor viknuo i obratio se Mariji da ako se Miljana odmah ne smiri da otkazuju operaciju i da neće više želeti da je primi. Tada se Miljana ućutala, a i Marija se tresla dok se nije sve završilo - ispričao je izvor.

Marija se oglasila povodom same operacije i istakla da je sve proteklo u najboljem redu, te da se Miljana vratila u Niš.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela operaciju i već smo stigle u Niš. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli. Tresla sam se i drhtala. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora - rekla je Marija.

Podsećamo, Miljana je pre dva dana trebalo da se pojavi u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", ali je otkazala gostovanje samo nekoliko sati ranije, jer joj se, kako je navela, "odjednom slošilo".

- Večeras nisam sposobna da budem u emisiji, jer sam malaksala i muka mi je. Mislila sam da će biti sve ok, međutim, slošilo mi se sada odjednom - napisala je Miljana tada na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Olja

28.07.2022 07:36

Jos uvek joj nije ugradjen mozak?

Lena

01.08.2022 08:04

Zar nisu vec tuzili Turske strucnjake,bice para jos🤭